2018-08-30

drar till new york nu.

chelsea and brooklyn. saturday in nyc. saturday in brooklyn. manhattan / sunday. sunday in coney island. nyc. saturday. sunday in brooklyn.

kommande helg är det labor day weekend här i usa, så då får man måndag ledigt. som det faller sig har jag även tagit fredagen innan ledigt, så det blir extra lång långhelg för mig, hurra!

klart man ska hoppa på ett red eye flight inatt och vakna i new york imorrn bitti? eller det är tanken iallafall, väderappen säger att det ska vara regn och storm så jag kanske fastnar på flygplatsen, vem vet. håll tummarna iaf?

om jag nu lyckas ta mig till östkusten har jag iallafall tänkt gå på dagskonsert, fixa naglarna på paintbox såklart, dra en matchalatte på cha cha matcha, catcha upp med alla mina new york-favoritpersoner, hänga på brooklyntak om vädret tillåter och kanske till och med få lite jobb gjort, som typ nån intervju och podd. vi får väl se! hade varit ett riktigt business-move isåfall.

be nu till vädergudarna att jag får komma till nevvan i tid denna helg. se hur det går med den saken på insta, @vickys.se idag och alla andra dagar såklart. puss!

 

long weekend is coming up, YAY! i’m heading to new york on a red eye flight tonight. if it won’t get cancelled due to some rain or some bs that is. fingers x’ed!!

if i get there on time, i’m planning on catching up with allll my favorite new york people, doing a manicure at paintbox of course, getting matcha latte at cha cha matcha, hang out on brooklyn rooftops if it’s dry enough, and maybe even squeeze in some work, like an interview or podcast stuff. we’ll see about that, but that ‘d be a total business move if so.

either way, keep up with whether my flight’s on time and all my other nyc adventures on instagram, @vickys.se as per usual. xx

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.