2018-08-28

brunch i west hollywood och lapa kaliforniensol vid en hotellpool.

söndagen i LA! den började med den här härliga brunchen. eller ja brunch och brunch. klockan 10, ändå frukosttid? iallafall, färgglad lax-, avokado-, och pocherat ägg-macka med frukt och green tea boba till. EH YUM.

det var urth caffé på melrose som erbjöd detta härliga. samt uteservering. det är kriminellt att äta inomhus i los angeles.

los angeles. sunday.

det var min gulliga vän rashad som bjussade på LA-frulle denna dag. han jobbar på beats i LA som ju ägs av apple, så vi är kollegor skulle man kunna säga. avlägset men ändå. vi åt iaf tills jag höll på att rulla av stolen och tog sen en liten andningspromenad runt kvarteret. sen släppte han av mig på sunset blvd och kramades hejdå.

los angeles. sunday.

jag skulle ha min sedvanliga heldag i solen vid en poolkant. det blev the standard i hollywood denna gång. mkt välbehövligt när somrarna i sf är kalla och dimmiga mest.

los angeles. sunday.

så där låg jag tills jag blev lite hungrig och beställde en acaibowl. perfekt poolside snack måste jag säga.

DET VAR SÅ NAJS. älskar sol. eller jag gjorde det iallafall tills jag fick massiv huvudvärk.

los angeles. sunday.

tänkte att det säkert var bra med lite vatten, mat och skugga, så jag kilade över till the butcher, the baker, the cappuccino maker och slog mig ner under ett träd.

los angeles. sunday.

eftermiddagssolen höll i sig länge.

los angeles. sunday.

kolla fint det är här inne, högt i tak och öppet rakt ut mot gatan.

los angeles. sunday.

det var så tjusigt där inne och personalen var så trevlig men denna sushirrito var ju hemsk kan jag meddela. NÅVÄL man kan inte få allt.

los angeles. sunday.

varken skugga, mat eller två liter vatten hjälpte mot min spränghuvudvärk så jag kröp i princip till ett apotek och köpte huvudvärkstabletter. sen pallade jag inte hitta på mer äventyr fast det var typ 5-6 timmar tills mitt plan tillbaka till sf skulle lyfta, så jag drog och hängde på LAX. helt okej ändå.

los angeles. sunday.

tack för denna gång LA! ses alldeles snart igen är jag säker på. <3 love u.

 

sunday in LA. started the morning with lovely brunch at urth caffé with rashad. YUM. then i spent the rest of the day in the sun at the standard hollywood. LOVE THE SUN omg. grabbed some food at the butcher, the baker, the cappuccino maker before i headed out to LAX. thank u LA for this wkd love u see u soon mwah mwah xx

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.