2018-08-21

vad äre som händer.

är ganska så konfunderad över min egna relation till den här bloggen just nu. är ju såå dålig på att blogga som jag brukade. tar mig inte tid på samma sätt. jobbar hela dagen, tränar på kvällen, äter sover. typ. och på helgerna är jag ju alltid ute och flänger men har blivit så mycket sämre på att ha med systemkameran. känns på något vis som det blivit mindre naturligt att ha med den och dokumentera än det varit förut. på ett sätt är det konstigt, det borde ju bara bli mer och mer som en del av mig efter så många år av bloggande, men å andra sidan — mobiltelefonerna tar över och kameran känns mer och mer otymplig och onaturlig.

det finns ju ingen solklar lösning såklart, jag bara tänker högt här. men jag VILL inte sluta blogga, vill ju hålla på och dokumentera och prata och berätta för alltid. kanske är lösningen en ny, mindre, mer smidig kamera? kanske att bara blogga mer och längre och mer betydelsefullt fast mer sällan? kanske utan att försöka hålla mig till x antal inlägg i veckan på dag a, b, c? kanske fler kortare inlägg mer ofta? ja vi får väl se.

tänkte inte försvinna någonstans iallafall. här e jag och kanske är jag bara lite oinspirerad av mitt liv just nu. vill typ bara byta jobb och flytta till LA egentligen. vi får väl se vad framtiden har planerat för mig, både med bloggen och nya livsäventyr.

hoppas ni hänger med på vad det än blir. puss.

 

sorry for not being super consistent with my blogging lately. i’ve been neglecting my dslr and not bringing it around as much. maybe i need a small/new one. big dslrs are just so bulky nowadays lolz. and i just workkkkk all day, workout in the evenings, and then you know, eat sleep and do it all again. we’ll see if i find a solution to this anytime soon. but i’ll keep taking pictures and blogging and telling you about my life and what’s going on, worry not.

hope you’re doing great out there. xx

0

Kommentera

hänger såklart med på vad det än blir! tror att en ibland behöver prick det där, tänka över vad en egentligen vill med sin vardag osv osv osv. stor kram till dig <3

tack gullis. betyder mkt!

Det ska bli spännande att se vad det blir! Jag är övertygad om att alla behöver sådana där micropauser där en kan få klura ut vad en vill, eller inte vill, göra. Hoppas du hittar det du söker! Och tills dess är jag glad för blogginläggen när de kommer, i vilken takt det än må vara ❤️

fint att höra att ni finns där ute ändå. kram malin!

Det blir bra ska du se 🙂 Kanske en bloggpause eller planera in när du vill och ska blogga? 🙂 Kram

ja det blire nog! vi får se, ska nog bara planera bättre …. hehe. eventuellt.

Jag tror att det är rätt naturligt att hamna där ibland och liksom behöva tänka ett nytt varv. Låta det förändras med livet och med dig. Och vi ska ju ingenstans. ❤️

tack hjärtis. fint att du är med mig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.