2018-08-07

tisdag.

hej hallå.

ville kika in och be om ursäkt för att jag varit så dålig på att vara på den här platsen. har varit svinupptagen med att jobba på vardagarna och med att släppa allt och bara ha det najs på helgerna. bloggen är ju något mittemellan jobb och fritid så den har kommit lite i kläm. förlåt för det. har också tänkt att ni kanske inte läser just nu eftersom hela sverige ju är på semester och badar i hettan och sånt, men nu är det ju augusti och semestrarna kanske är slut? eller jag vet inte.

iallafall så har jag levt för helgerna på sistone. kanske inte så hälsosamt att bara plåga sig igenom veckorna för att kunna andas ut lördag söndag men just nu får det vara så och förhoppningsvis ändrar det sig snart.

i övrigt ska jag ner till LA igen (är någon förvånad??? har ju en crush på den stan just nu) nästa helg. hoppas på hetta för då blir det horisontalläge vid poolen igen. och om lite mer än tre veckor drar jag till new york! ska bli så fint, inte varit där sedan i mars. mer om mina verklighetsutflykter så småningom såklart.

annars har jag hittat på att mina mål framöver är att 1) läsa ut en hög av böcker jag staplat på mitt nattduksbord innan året är slut och 2) att ta körkort kanske??????? eller ja vi får väl seeeee heh. men ni kan väl hålla tummarna för bokhögen iallafall.

hoppas sommaren e snäll mot er. berätta vettja. annars pratas vi snart puss.

0

Kommentera

Åh, førerkort er verdt det! Jeg hadde ikke egentlig trodd at jeg ville like å kjøre bil, men jeg synes faktisk det er gøy, og det er jo utrooolig praktisk å kunne låne en bil iblant – særlig i et land som USA!
Heier på deg, forresten! Alltid! <3

åhh vad kul att höra, nu blev jag extra pepp 🙂 kram, saknar dig och oslo!!

Alltså, hittade just till din blogg och måste bara säga att gu så snygg du är!

men hallå eller! en så fin kommentar mitt på en onsdag. tack matilda!

Håller tummarna för både böcker och körkort! Hoppas vardagslivet snart är snällare igen <3 Ta hand om dig, fina Vicky! <3

tusen tack gullis!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.