2018-07-29

prints och pizza.

art book fair.

förra helgen drog jag till dogpatch och mötte upp mike (det e min bästis siris kille alltså). vi skulle gå på print- och designmässan art book fair!

art book fair.

vi började pang på med att bli serverade vagina fortunes från ett bås som stod bakom bl a boken och instaaccountet gay men draw vaginas (mkt underhållande). våra fortunes var oklara dock, men kanske är meningen.

art book fair.

packat med folk var det. sfs hela designcommunity samt halva apple var där.

art book fair.

gillade dessa tavlor. syns inte så väl men är målningar av människor med frukt- och bärkroppsdelar. påminde mig om elsa beskow!

art book fair.

mycket såna här svåra ironiska tryck.

art book fair.

och annat konsttttt. igt.

art book fair.

fotokonst även.

art book fair.

ja allt möjligt. mycket knäppa grejer men också mycket fint. och kul att peoplewatcha såklart! samt springa in i tusen folk man känner.

art book fair.

crowded! den här grejen händer en gång per år. förra året var det minst lika mycket folk och lika syrebristigt här inne : )

art book fair.

köpte den här printen! fin va. här kan ni se en bättre bild på insta förresten, av konstnären själv. älskar halftone.

art book fair.

casual chill vid 1 fönster

art book fair.

sen blev vi ashungriga pga trodde att vi skulle kunna beta av art book fair på en timme men tog närmare 3-4. så då knatade vi några kvarter bort och hamnade på en udda undangömd restaurang med cornhole i trädgården som vi spelade. jag förlorade stort 🙁

art book fair.

så hade dom en egen köksträdgård med massa fina skörder!! mitt inne i det där gröna växer både basilika (som dom gör egen pesto på, vi fick smaka den på pizzan vi käkade), smultron, citroner, solrosor, squash och annat. så fint!!! men stark kontrast till dom kala byggnaderna runtom, och den nya arenan dom håller på att bygga där bak! knäppt. aja, bra dag iallafall. och fint att få hänga med mike som jag ju lärt känna genom siri men som jag är vän med nu med. kompisar e bäst!

 

went to the art book fair at minnesota street project last weekend with mike! saw a lot of art, bought a poster, and then we walked a couple of blocks away to stem, a restaurant with their own mini garden produce and cornhole in the patio. a great dayyyy.

0

Kommentera

Siri

søte venner <3

visst e vi! hehe

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.