2018-07-24

tre grejer jag är aktuell med.

• krönika →

har skrivit en ny krönika för just wanna have fun. denna gång om mellanförskapet att tillhöra tre olika nationaliteter och hur splittrat det kan kännas ibland. den hittar ni här.

 

• feature →

världens största finanstidning, japanska nikkei, har skrivit en artikel om selfiekulturen. och jag fick vara med på ett hörn med en bild från museum of ice cream! den tredje bilden där alltså. här är originalbilden om ni har svårt att se hehe.

 

• insta takeover →

denna vecka ska jag vara gästpostare på mitt gamla plugg, mälardalens högskolas instagram! är tanken iallafall….ska bara komma igenom deras two factor authentication hehe. men ja! kommer dela lite av livet som alumn, jobbet på apple osv. om ni är intresserade kan ni hänga med här.

 

three things featuring me. mostly in swedish (plus an article in the nikkei that i got featured in, hehe).

0

Kommentera

Så kult! Vicky i fire kanaler, hoho!

jaaaa haha, ibland blir det så! 😀

vicky, du är bäst!!

puss ellen karamellen!

åh, vicky, jag läste din krönika på jwhf och den var verkligen rörande! jag har ingen egen erfarenhet av det du beskriver, men jag är glad att du delar med dig för det gör mig lite klokare. <3

åh! tack snälla <3

bästa du! <3

puss hjärtat!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.