2018-07-20

poolparty på W hotel.

låt oss kika på söndagen i LA den där helgen nyligen då jag var nere och det var närmare 40 grader.

los angeles. sunday.

hade hört om poolen på W hotel, så dit tog jag mig redan runt 11 på morgonen. det var ganska tomt än så länge och lite disigt men early bird catches the worm!! tänkte jag och tog en solstol.

los angeles. sunday.

såhär kan en utsikt se ut från ett pooldäck i hollywood. stadsig skyline åt ena hållet.

los angeles. sunday.

och lummiga berg åt andra. ser ni griffith observatory längst upp på kullen där med kupolen?

sen kom solen fram!!! min favoritgrej i världen. jag gillar egentligen inte att vara i vatten, men det var så varmt att till och med jag var tvungen att svalka mig då och då denna helg.

los angeles. sunday.

beställde avokadotoast och lightcola som jag åt på solbädden. LA-lyxigt semesterliv!!

juste glömde säga, det var poolparty den här dagen med. så det gick från stillastående och syrsor till dunkande bas och såhär crowded.

men inte mig emot, jag älskar folkmassor (hehe ovanlig egenskap eller?), extrovert osv. det var sååååååååå härligt och all ångest som jag hade haft under veckan bara rann av mig den här solhelgen. välbehövligt. låg iaf och stekte i många timmar tills det var dags att tänka på refrängen.

los angeles. sunday.

då tog jag en uber till echo park och åt tacos på guisados, mumz.

los angeles. sunday.

sen kilade jag några kvarter över till sunset beer där min gulliga kompis david jobbar. tog en öl och sen var det dags att röra sig mot flygplatsen.

los angeles. sunday.

man bor ju i norra kalifornien än så länge dessvärre (får man säga så??? förlåt sf men du e inte så varm). hoppade på ett plan och var framme nån timme senare, brunare och mer påfylld av energi än på länge. välbehövligt!!

 

sunday in LA in the heat! hung out at a pool party at the W in hollywood and tanning for a good 5 h. THIS HEAT WAS VERY FANTASTIC. ended the day with jumping over to echo park for tacos at guisados and an IPA at sunset beer where my friend david works, before it was time to head over to LAX and on a plane back to norcal. thanks LA for this time!!! the sun and temperature was impeccable, and so well-needed. <3

0

Kommentera

alltså vi är ju uppenbart varandras motsatser – jag älskar att vara i vatten, folkmassor not so much. MEN ser ändå så lyxigt och härligt ut? helt filmiskt. vad fint!

hehe, din kombo låter ändå lite rimligare. men ja! lyxigt och härligt var det indeed!!

är ditt liv på riktigt??????? hahahh 🙁 måste verkligen flytta till något soligare om jag ska klara av vintrarna framöver.

haha aww kom kom!!!

Blir helt hungrig av maten i det här inlägget. Ser ju SÅ gott ut! (Hade inte sagt nej tack till några timmar i en solstol vid den där poolen heller.)

var verkligen gott och perfekt för vädret, yum yum yum. och pool! jaaa!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.