2018-07-13

status update.

29rooms.

hej hörrni.

ville bara checka in här med er. hoppas ni är ute i solen eller semestrar på spännande platser.
jag är tillbaka i sf en stund efter att ha studsat mellan här och LA några helger (inlägg från senaste trippen kommer!).

i övrigt har jag mått absolut skit på sistone :))))) tyvärr. inget allvarligt som hänt eller så, men typ …. livet i allmänhet, ångest, jobbhets, visum, etc. mycket grejer samtidigt. men LA-solen hjälpte så mycket! hoppas vara 100% på banan igen snarast. tack för er som checkat in på instagram och annat förresten.

exakt_______här tänkte förresten jag skriva en lista på saker jag har på g just nu, men insåg att det typ inte är nånting speciellt förutom det vanliga? dvs jobb jobb jobb träna träna äta sova kolla netflix. har inga resor inbokade förrän om 1,5 mån då jag drar till nyc men hoppas på att dra till LA kanske innan det? och så sverige nån gång innan oktober är tanken (men vem fasen vet med visumlivet).

eller jo förresten! den här helgen ska jag faktiskt både gå på konstutställning, attenda bloggarevent, klippa håret, kanske gå på fest, kanske en spelning, och bruncha. ändå bra helgplaner. lever för helgerna just nu alltså.

ja det var allt då kan ni återgå till sommarlov då. själv ska jag jobba herrå

 

current status update: i’ve been feeling pretty shitty lately unfortunately, but two weekends in a row spent in the LA heat helped a lot. <3 other than that: work work work gym gym netflix nothing. don’t have any trips planned until labor day when i’ll be going to new york, but am hoping to maybe zip down to LA some time soon again. and sweden eventually! (just waiting to hear back about visa stuff).

hope you’re doing alright and that the sun’s shining wherever you are. xx

0

Kommentera

”hoppas ni är ute i solen eller semestrar på spännande platser.” :((((( jobbar hela sommaren, vården stannar inte upp för att det är juli

jag jobbar hela sommaren med, men kanske inte dygnet runt. inte du heller antar/hoppas jag 🙂

Men fy för rövig känsla. Skönt ändå med helg! Hoppas du får en grym helg och kan släppa ångesten för en stund. Ta hand om dig! Puss

tack hjärtis. helger är bäst!

Matilda

Hej Vicky, hoppas att allt löser sig! Säg till om du är i stan, vore fint att ses. Moa är nog också på 😊 Kram Matilda

åh tack matilda!! <3 ja, lovar! väntar på klartecken om ett visumgrejs bara, sen kan jag boka biljetter hem! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.