2018-07-03

mat 2018: januari till april.

hej hej hej hej. jag har precis kommit tillbaka från en fantastisk helg i LA, men mer om det sen. idag tänkte jag att vi dyker in i första delen av mitt matår, januari till april alltså? i slutet av varje år brukar jag ju sammanfatta mat och outfits, men jag tycker det blir så många inlägg på en gång, så jag tänkte att jag sprider ut dem över året istället.

förra året har ni här: del 1. del 2. del 3.

då kikar vi på vad jag har immundigat då!

januari:

började ju året på hawaii om ni minns? åt lugna tysta frukostar med surdegsbröd och jordnötssmör.

och bröd med smak av taro! enhörningsbröd ju.

när jag kommit tillbaka till fastlandet efter hawaii var det dags att dra till vegas nästan direkt. beställde cacio e pepe på the venetian som serverades från inuti ett osthjul! omg alltså.

och så brunchade jag diverse laxkreationer såklart. denna på mission beach café här i krokarna.

februari:

brunchade på ett av mina favoritställen, le marais, och fick en alla hjärtans-bakelse placerad framför mig från en servitör utan att ha beställt den. några bruncher där senare slutade det med att vi dejtade ett tag! kul va.

uteservering och laxbrunch mmm.

jaha lax till brunch var tydligen det enda jag åt. just den här mackan var himla overpriced och smakade ingenting tyvärr.

men desto trevligare var mina stammisbruncher på le marais :))) hehe.

mars:

i mars drog jag över till new york och frossade comfort food med lisa i brooklyn.

och udon med räktempura på st mark’s place, som är en restaurangtät asiatgata i east village.

åt extremt mycket av mina proats-bowls.

och testade farmhouse kitchen som är en supergod thai här i stan.

april:

i april hände coachella!! åt olika käk från matstånd med benen i kors på gräset såklart, vad annars på festival.

en dag var jag och april på champagnebaren the riddler och beställde deras magiska tater tot waffle med lax och annat gott. MMMM.

vi lyxade även till det med afternoon tea längst upp på flotta varuhuset neiman marcus.

och så fyllde jag år i slutet på april och hade tjusjuårsbrunch med mina kompisar! på le marais, var annars. åt denna korg helt själv. eller ja nästan iallafall.

 

MMMMM älskar mat. ändå bra första tredjedel av året. får se om jag kan toppa det framöver :)))

 

at the end of every year, i usually do food and outfit summaries of the past year here on the blog. this time i thought i’d spread out the posts throughout the year so there won’t be too many at once in december/january. so here’s some food highlights from january to april 2018! a lot of salmon and brunches at le marais :))

0

Kommentera

Åh, ge mig allt!

*ger allt*

Åh! Sånt matsug! Tur det är lunchtajm här snart 😻 Älskar att ditt brunchande bidrog till några dejter! Så fint.

eller hur!! sånt händer ju typ bara i filmer … eller USA hehe. har iaf aldrig hänt mig i sverige.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.