2018-06-07

just nu om sf-livet och resfebern.

hej hej hej hej.

tänkte att jag drar en liten realtids-check-in med er här mitt bland alla roadtripinlägg och tioårsfirande och allt.

har inte så supermycket spännande på g, men främst är det den här eviga känslan av resfeber???? har ju precis varit runt och flängt i napa, six flags, santa cruz, los angeles och arizona+utah (fler bilder kommer btw!), men började känna av reshetsen redan några dagar efter jag kommit hem? kanske är det för att jag för första gången inte har en resa inbokad framöver. känns ovant.

men — iaf, ja! kommer äntligen kunna komma hem till sverige nån gång denna sommar eller höst!! det har lite med visum att göra när och hur länge och sånt, och jag har ingen koll än, men förhoppningsvis snart (och länge, heeeh).

tror även jag sticker iväg till new york i slutet på augusti. sist jag var där var i mars, så det är väl typ dags? eh, försöker jag inbilla mig iallafall. och så kanske en weekend till LA nån gång däremellan. är ju skönt att det inte är så långt/dyrt att dra dit.

tills jag lyckats spika fler resor nöjer jag mig med sf-livet, som ju inte är helt fel det heller (förutom att jag kanske hade velat ha det vädret jag sett stockholm ha på senaste här borta med). jobb, parkhäng, träning, brunch och allt det andra som vardagen här innebär.  helt okej alltså.

hoppas ni hare fint i högsommarvärmen där hemma med, eller var ni nu befinner er. pöss.

 

a quick check-in on what’s up with me anyways??? well, although i’ve just been traveling around a lot lately, i’ve been feeling this urge (assssss i always do, not gonna lie lol) to travel. waiting for some visa updates which will allow me to go back to sweden at some point (at the moment no idea when), and will besides that probably head to new york for labor day weekend, and maybe LA some time inbetween? can’t. sit. still. eheeee :     ))))))))

until then, keeping myself busy with sf life. you know, work, gym, parks, brunches, friends. not too bad after all.

0

Kommentera

!!!!!!!!!!!!!! åh vill ses

JAG! ME!

hej! vad kul med en real-tids-check in 🙂 det låter som prima liv, det där. men! jag fattar känslan av tomhet och resrastlöshet av att inte ha någon resa inbokad. för första gången på flera år kommer jag inte åka någonstans under min semester i sommar. (jag ska iväg en lång-weekend, dock, nu i början, men that’s it!) det känns sjukt konstigt, trots att jag nu nästan har vant mig med tanken. behöver skrota runt häromkring bara, tror jag. hoppas du kan ta dig iväg till sverige i sommar!

visst är det sjukt! lyxigt att man vant sig vid känslan att alltid ha nåt äventyr stundande på horisonten, kanske nyttigt att lära sig att sitta still ett tag heeeeh, men även utmaning. hoppas din sverigesommar blir fin (sverigesommar är ju bäst ändå). kram!

det finaste jag hört på länge. fan jag gråter av saknad numer. kom heeeem!

ååååå bästi!!! lovar <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.