2018-05-27

los angeles du är så sjukt vacker.

tjena folx. i detta nu är jag ute i öknen på äventyr, men innan jag går in på det måste vi ju kika på fina dag 2 i LA där jag var förra helgen. dag ett var ju i princip bara roadtrip ner från sf.

day 2 - los angeles.

iaf! andra dagen vaknade jag upp hos min kömpis david som är LA-local och bor i ett hus med ett apelsinträd utanför. så himla södra kalifornien.

day 2 - los angeles.

för lunch hade vi planerat att dra till foodtruckmarknaden smorgasburg (ni som hängt i new york en del kanske känner igen det, japp det kommer därifrån). så vi plockade upp felipe på vägen och botaniserade bland all mat.

day 2 - los angeles.

david körde på kycklingburrito och jag på shrimp tacos. nom nom nom. tacosen blir bara bättre ju längre ner i kalifornien man kommer, btw (de bästa jag käkat var på oscar’s i san diego). burritosarna är dock bäst i sf.

day 2 - los angeles.

det fanns massa snygga bilar parkerade med.

day 2 - los angeles.

hade man ju kunnat ta en ride i. nån som vill köra mig? mvh 27 år utan körkort

day 2 - los angeles.

beat swap meet var där med! köp/byt/sälj av vintagevinyler alltså.

day 2 - los angeles.

vinyler är en sån grej jag tänker att jag borde köpa men aldrig gör pga har ingen spelare. och varje gång jag vill köpa en spelare tänker jag att jag ju inte har några vinylskivor. och sådär fortsätter det i all evinnerlighet.

day 2 - los angeles.

mmmm grillad hummer. var på väg att skriva hamster först eheee

day 2 - los angeles.

david är så sjukt hipsterstylish alltså. som att han är född till att bläddra bland LP-skivor. aja, sen skulle han iaf jobba så då kramades vi hejdå.

day 2 - los angeles.

så jag mötte upp med mina svennekompisar igen och strosade länge längs melrose avenue tills vi stannade på det här tjusiga caféet.

day 2 - los angeles.

ok erkänner, var mest där för att ta bild framför den här fina väggen.

day 2 - los angeles.

fin va!!!! älskar den. gick 3 km med denna vägg som enda mål hehe. allt för content!!! *årets blogger*

day 2 - los angeles.

ok då var vi klara med dagens mission. barhopping nästa!!

day 2 - los angeles.

så då drog vi till good times i hollywood som är den här lilla fina retrobaren med gullig terrass. blev förresten uppsnackad av världens snyggaste man här typ 3 min efter jag tog denna bild. vi hann bara prata en timme eller så innan jag var tvungen att dra till LAX för att flyga tillbaka till sf men mitt plan var så sjukt försenat att jag bokade en ny biljett kvällen efter, drog tillbaka till stan och spenderade en hel dag med denna man istället?………livet? ändå?

 

day 2 in LA! started off the day with david and felipe at smorgasburg LA and had lovely fish tacos for lunch. then waved goodbye to them and met up with my swedish friends who i dragged to a mural that i had to take pictures in front of?? cause like?? content?? ehe.

after that, we barhopped around hollywood, i ran into a pretty person, went to LAX to fly home, but then ended up staying another day in LA because of massive flight delays. *oh no*… :———)

0

Kommentera

ÄLSKAR sista stycket.

alltså det var verkligen filmlikt? för en gång skull, en sån glimt av livet.

Den väggen alltså <3 Förstår VERKLIGEN att du gick efter den!

ELLER HUR! haha, skönt att jag inte är ensam 😉 tack linn!

alltså sista stycket. jag fick gåshud.

åh rebecca <3 tack.

Det ser ut som en megafin dag! Och alltså, vad kul med den sista grejen! Fattar om du vill behålla det för dig själv, men jag är så klart nyfiken på den där dagen med den där mannen 🙂

haha ååååh förstår det hehe. kommer nog inte skriva så mycket mer om det men det var väldigt romcomaktigt och yolo-moment samtidigt, haha. <3

roadtrip i LA (eller LA överhuvudtaget!!!) har alltid o e ff min drömresa!!

ääääälskar LA. sååå underbar stad asså.

K

Men slutet!! Jag tänker att om du börjar se hela livet filmiskt så kommer dessa ögonblick bara fortsätta uppstå? Hoppas!! <3

HOPPAS OCKSÅ. så himla. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.