2018-05-17

mina helgplaner: nöjesfält, roadtrip och LA-häng.

sunday in coney island. sunday in coney island.

hej hej och glad fredag!!!

skoja det är ju torsdag men faktiskt fredag för mig den här veckan kan man säga eftersom jag har tagit ledigt imorrn. det här är mina planer för långhelgen:

  • imorrn ska jag till nöjesfältet six flags för första gången nånsin! mina kompisar från sverige, martin och carl, kommer till sf så vi tar en miniroadtrip imorrn någon timme bort bara och åker bergochdalbana. KUL.
  • på lördag blir det mer roadtrip! då ska vi nämligen bila ner till los angeles. brukar ta en hel dag nästan, speciellt om man kör svinvackra highway 1 som vi tänkte, så vi lär komma fram sent på lördag kväll.
  • häng och LA-äventyr hela söndagen och sen flyger jag tillbaka till sf söndag kväll (martin och carl ska bila vidare till texas och sånt).

en behändig liten miniweekend innehållandes lite lagom mycket äventyr. perfekt tycker jag.
vad ska ni hitta på för kul i helgen?

los angeles day 1. los angeles day 3.

 

happy weekend to me!
i’m taking tomorrow off to go to six flags with my friends martin and carl who are visiting from sweden. yay! it’ll be my first time there.

and then on saturday, we drive down beautiful highway 1 to los angeles! always exciting to do that lil roadtrip. i’ll be hanging out there on sunday and then i’m flying back to sf alone late on sunday while the guys continue their roadtrip down to texas.

i’m so excited! squeezing lots of adventure into one weekend is one of my favorite things to do.

0

Kommentera

Fan vad fint det låter! Jag ska fira Daniel imorgon, paddla kanot på lördag och gå på visning för en sommarstuga på söndag!(!!!!!) haha. Tror också vi blir i princip färdiga med uppsatsen idag 😀

OMG sommarstuga?! vuxnaste jag hört haha omg. lycka till med allt, låter så fint!!

det låter verkligen som en riktig panghelg, vicky! hoppas den var så också, trots flygförseningen på slutet <3

åh tack malin!! blev kvar en dag till hehe, men inte mig emot…

I helgen ska jag klubba i Dalston och gå på museum! Och på måndag ska jag gå på Zoo för allra första gången i livet. Vet att zoon är problematiska men har aldrig sett elefanter eller lejon irl. 😍😍😍

å det låter fint! ja det finns både bra och deppiga grejer med zoon. många av dem preservar också utrotningshotade djurarter så dom inte dör ut helt, men ja är ju deppigt med burar. hoppas det blir trevligt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.