2018-05-06

sånt jag tittat på på sistone.

söndag! slappar- och netflixdagen numero uno. här är ett gäng grejer jag glott på på sistone:

uppdrag granskning: fallet christer pettersson.
är mycket fascinerad av palmemordet. christer pettersson är ett sånt jäkla frågetecken alltså. var säker pga allt man hört att han var mördaren, men efter denna dokumentärserie i sex delar känns det typ 50/50? spännande hur som.

avicii — true stories.
är väl ingen i sverige vid det här laget som inte sett den fullständigt hjärtekrossande dokumentären om avicii-tim? om inte, se. så förbannat sorglig och man ser precis alla varningstecken som ledde fram till det som hände??

sveriges mästerkock.
ååh sveriges mästerkock :)))) plöjde hela säsongen så snabbt alltså. samt blev blixtkär i dante! (verkar förresten inte som att säsongen ligger kvar uppe? deppigt isåfall, hoppas ni såg medan det gick)

zumbo’s just desserts.
efter sveriges mästerkock blev jag sugen på fler matlagnings/baktävlingar hehe. letade upp det mest random jag kunde hitta på netflix: zumbo’s just desserts. en australiensk bakshow där man ska tävla i extremt extravaganta desserter (extremt extravagant är dessutom en underdrift). dessutom så fint för alla är så snälla och gulliga (typiskt aussies), utom en asdryg snubbe? svinkul.

och förutom det har jag precis varvat solsidan som knappast behöver en presentation, och strökollar alltid the office lite då och då som standardshow.

det var det! har ni några tips på bra dokumentärer eller annat trevligt?

 

shows and stuff i’ve been watching lately. please hand me any tips on good series or documentaries you think i should check out!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.