2018-05-03

dan-före-födelsedan i en lila jumpsuit.

hej från en tjugosjuåring! först och främst, TACK för alla grattis på facebook, ig, irl, sms, bloggen, osv osv. ni e LIFE!!! har firat hela helgen såklart, och har massor av bilder att visa. först ut lördagen (dagen innan min födelsedag) då jag började firet i den här kattiga jumpsuiten.

klarlila och täckt av geparder. ball va??? från lilla indiebutiken nooworks här i sf.

birthday weekend - dinner.

jag tog mina geparder och gick på konstutställning under dagen och fortsatte sen med dagen-innan-födelsedags-middag!

birthday weekend - dinner.

med siri såklart! min vapendragarbästis.

birthday weekend - dinner.

vi käkade italienskt på uva enoteca i lowe haight. SÅ GÖTT herregu älskar pizza.

sen på kvällen hade jag bjudit in alla mina kompisar för att fira på southern pacific brewing (för tredje året i rad). min barndomsbästis joanna hade precis landat några timmar tidigare!!!!!!!! inte sett henne på 2,5 år.

hennes morbror och mamma var där med <333 känt dessa sedan jag var typ fyra-fem. var så fint att se dem!!!

mina två bästisar. siri har jag känt i tre år och vi har en så intensiv vänskap, pratar varje dag, vi vet precis vad som händer i varje sekund av varandras liv och träffas hela tiden. joanna har jag känt i snart tjugofem år och ofta kan det gå lååååång tid mellan våra samtal, vi har i snitt bara har setts typ fem gånger senaste fem åren, men jag KÄNNER henne liksom i universumet hela tiden för vi e connected på nåt sätt. två heeeeelt olika vänskaper, men mina två viktigaste av alla. <3 så glad att de fick träffas med.

födelsepepp!!!!

sen firade jag med massor av kompisar som kom och gick och kramades och peppade under många timmar (men tog inga bilder heeeh). sen gick jag hem och däckade för att vakna upp till min *riktiga* födelsedag men det kommer i ett annat inlägg!

 

i started celebrating my birthday (which was on sunday) the day before on the saturday already with art exhibition followed by italian dinner with siri and bar hangout with a whole bunch of my friends (although didn’t catch any of them on pics lol). also, my childhood bestie joanna had just landed in sf with her mom and uncle. i’ve known them almost my whole life but haven’t seen them in 2,5 years so that was a lovely reunion.
the day after it was my actual birthday, but i’ll show you that in a separate post. xx!!

0

Kommentera

Siri

alltid SÅ fint å feire deg! <3

finaste delen att ha med dig!!

Grattis i efterskott och huuuuuuuuur perfekt klädesplagg? Haha jag bara skrattar för att det är så jävla fint!

ha åååååh TACK ALICIA!!! visste att du skulle uppskatta det hehe!

Blir så himla glad av detta! Finaste du!!!

PUSS!!! önskar jag kunde födelsedags-krama om dig!!

ida

åå vicky hvor fin er vel ikke du i den jumpsuiten?! plis si i fra neste gang du er i oslo (selv om det helt sikkert blir leenge til haha) <3

gulle du!! tack! och SÅKLART säger jag till. hoppas det inte blir om alltför länge. puss!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.