2018-04-29

tjugonionde april!


(21 22 23 24 25 26)

♪♫♬ vad e det för en daa, e det en vanlig daaaa, nä det är ingen vanlig daa, för det är vickys fölsedaa, hurra hurra hurraaaa ♪♫♬

jo minsann! idag fyller jag år! hehe, jag gillar ju att tjata om den här dagen, och älskar att fylla år som den attention whore jag är. så roligt ju. här kommer årets födelsedagslista:

hur mycket fyller du?
tjusju vårar!

21. sunday.

känner du dig lika gammal som det du fyller?
näää. känt mig som 24 senaste åren faktiskt.

my birthday pt 1.

vad ska du göra idag på din födelsedag?
igår var jag och firade med middag med siri och sen barhäng med alla tusen kompisar, och idag blir det brunch med ett lite mindre gäng och sen ett bloggarevent hehe. på kvällen ska jag äta middag med min barndomsbästis joanna och hennes mamma och morbror som alla flyger över ända till kalifornien på min fölsis!! PEPPEN

birthday saturday at zuni.

förknippar du din födelsedag med något särskilt?
inte nåt speciellt när jag var liten eller så (minns inte ens mina födelsedagar då?), men från typ att jag var tjugo och framåt har jag firat med buller och bång en hel helg, med fester och bruncher och middagar och fest och kompisar. det bästa sättet att fira på tycker jag.

birthday.

vad gjorde du på din födelsedag för ett år sedan?
hade också en hel helg av firande med typ middagbrunch – parkhäng – middag – fest – brunch – parkhäng heheee

birthday saturday at zuni.

hur ser en perfekt födelsedag ut?
men typ så? man vaknar, solen skiner varmt, man översköljs av gulliga sms och meddelanden från alla världens hörn, hänger i solen, drar på en trevlig middag och möter sen upp tusen folk och festar tills sent, sen går på brunch dagen efter och kanske hänger i en park och skrattar så man får ont i magen med alla sina kompisar. hehe, typ så jag försöker forma varje födelseår om jag ska vara ärlig.

birthday saturday at boxing room.

kan du berätta om en födelsedag du minns extra tydligt?
brukar alltid prata om den när jag bodde i frankrike 2012 då jag och mina kompisar firade en hel helg och min barndomsbästis joanna flög ner från sverige. TÄNK ATT HON GÖR DET I ÅR IGEN!!!! ända till kalifornien från stockholm wow jag e så blessed

21. sunday.

om du fick önska dig en tårta, vad skulle det vara för någon då?
typ en smörgåstårta till huvudrätt och pannkakstårta till efterrätt????? hehe. de två svenskaste tårtorna, märks det att jag saknar svedala eller?? släng på en kopp nyponsoppa till och ett paket marabou så är jag in heaven sen heh.

foreign cinema.

tack och kram, hoppas ni har en fin *min födelsedag* idag :))))))) puss!!!

 

i’m turning 27 today!!!!! YAYYYYYY

0

Kommentera

Grattis darling! Och hur underbart att Joanna kommer! Anar att det blir superfint. Så glad för det. Saknar dig och hoppas att vi kan höras snart. Men först: fira järnet. Som att du behöver att jag säger det hehe nä men GRATTIS! Puss ❤️

så fint med joanna! och firande! och att vi måste höras snart ja!! haha. puss och tack bästa!

Hurra och megamycket grattis på födelsedagen! Hoppas du får en magisk dag! Puss

tack hjärtis! det var superfint!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.