2018-04-27

coachella!

heeeeeeeeeej hoppas ni haft en bra vecka. inte postat här på ett tag men har ju varit iväg på COACHELLA. hoppas ni hängt med på insta stories. ingen fara om inte såklart. här kommer en liten recap med lite snabbt redigerade mobilbilder:

KOLLA! i mitt och siris airbnb blev vi välkomnande med en splitterny valp. sjuk va.

en husky/pitbullblandning??? asså

samma dag som vi landat och tagit oss från LA till indio utanför palm springs med buss var det festivaldag nummer ett, så vi skulle ta oss in på området samma eftermiddag. min outfit under första coachelladagen blev detta. vintagehängselbyxor, bikinitopp från h&m, magväska från supreme x north face och så smutsiga converse såklart, för det är det festivaligaste man kan ha på fötterna. och solglajjor från forever21!

och kolla va fint asså!! grät aningen. de färgglada konstverken, pariserhjulet och de gigantiska ökenbergen där bak. wow alltså.

WOOP framme i indio!!! trettiofemgradig värme även <3

allt blev om möjligt ännu finare i solnedgången.

kolla gulliga vi e! coachelliga som fan.

dag två börjades vid poolen i airbnb-huset. det var SÅ VARMT alltså. här hängde vi iallafall i ett par timmar och hetsade ingenstans. de konserterna vi ville se började ändå senare mot eftermiddagen, så lika bra att spara energi och jobba på brännan vid poolen hehe.

outfit nummer två bestod av monsteratopp som egentligen är en baddräkt som är från nåt billigt skräpmärke på amazon och shortsen från forever21.

festivalmat äts med fördel sittandes på marken.

dag tre var det trettioåtta (!!!) underbara grader. fy fan vad jag älskar hetta buhu gråter lite bara jag tänker på det. sista dagen sportade jag iallafall både topp och shorts från shein med vackra genomskinliga luftslottsinstallationer i bakgrunden.

inser ju att jag inte skrivit nånting om det kanske viktigaste — musiken!? men alla konsertbilder är så suddiga och dessutom gör ju sig musik inte så bra på bild, hehe. har dock sparat alla insta stories från coachella till en highlight (sån stories som inte försvinner ni vet?). dom ligger på min profil på insta (här, men ni måste surfa från telefonen för att se). kika där så kan ni se hur fucking awesome beyonce och eminem och tusen andra var.

nä nu ska jag dra igång med min födelsehelg!! hörs på söndag :*

 

coachella!!!!

0

Kommentera

SÅ FETT och du är vrålsnygg!!!

men HALLÅ tack eller!!!

ida

du er så het vicky!!

kan du va själv! puss

Kuuult! Jeg er ikke så glad i store festivaler (blir stresset når det skjer ting på flere scener og jeg ikke kan få meg alt, haha), men Coachella virker som litt av en opplevelse!

jaaa det är tyvärr det deppiga haha! men ja, det var verkligen en upplevelse 😀

Snyggast!!!! Och du och Siri alltså, vilket radarpar!

åååå men tack!! var så varmt så det var mkt show off your body som gällde heheee

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.