2018-04-19

ansikts- och hudvårdsprodukter jag använder.

hallå torsdag! tänk att jag ska upp typ 04 imorrn bitti och dra på coachella. kul skare bli. följ med mig på instagram (@vickys.se) under helgen, lär posta där och på stories om ni vill se lite beyonce-glimtar och sånt.

men idag blir det lite genomgång av typ ansikts- och hudvårdsprodukter som jag använder tänkte jag? jag har aldrig varit så superinsatt i hudvård och sånt, men ja, här e iaf vad jag använder nu:

skin care.

sminkborttagning och ansiktstvätt från neutrogena. tycker det känns så onödigt att använda liksom fem olika produkter för ögonsminkborttagning, ansiktssminkborttagning, ansiktstvätt osv så brukar försöka hitta en kombo. denna e helt okej, inte svinbra för allt envist ögonsmink alltid men den funkar.

micellärt vatten från garnier. har aldrig använt micellärt vatten innan nyligen men ville prova. använder denna morgon och kväll och, jag vet inte, det känns ibland som att bara vanligt vatten är fräschare egentligen. lär väl använda upp den bara och sen fåre va slut, hehe.

skin care.

har varit nyfiken på serum och sånt och min hudvårdsexpertkompis kriza tipsade med inlevelse om denna serie från biossance.

skin care.

det är alltså en vitamin c-olja, ögongel, squalenolja och fuktkräm. har satt dem i fel ordning här, tydligen ska man då alltså börja med fuktkräm, ögongel, och sen dom två oljorna. ja ni ser ju, jag är ganska rookie på detta.

skin care.

jag använder fuktkräm över ansiktet och ögongel runt ögonen morgon och kväll och sen nån droppe av vardera olja på kvällen bara. blir så kladdigt på morgonen med smink annars.

iaf så tog jag dessa bilder på biossance-serien när jag fick dem i posten och sen använde jag dem. första veckan var min hy SÅ DÅLIG!! jag har redan fet hy typ och att tillsätta olja kändes inte så intuitivt direkt. så min hy var verkligen ledsen i 1-2 veckor typ, och jag tvivlade på om jag skulle posta om dem alls, men är bättre nu!! den har väl fattat grejen med fukt eller nåt. hade väl kanske klarat mig utan men är ju kul med produkter. heh.

skin care.

ibland kör jag sheet masks! inte speciellt ofta då men är ju också najs ibland. här e bara ett random pack jag köpte på whole foods, och den orangea var inte så najs, den sved typ! blåa var trevlig dock. vill bara utforska fler!! men är så onödigt dyrt att lägga 6 dollar på en liksom. aja, ibland så.

skin care.

och så mitt viktigaste hehe! body butter. får ni också tonårsvibes av detta? köper iaf alltid body butters på body shop (just denna köpte jag online och den luktar inte så gott tyvärr men dom har annars så många trevliga som jag växlar emellan) och smörjer in mig varje morgon och efter dusch.

det var det! fråga på om ni undrar nåt vettja. är ingen hudvårdsguru men….gillar att prata med er hehee

 

my skincare stuff!

i use a makeup remover/face wash from neutrogena every night and micellar water from garnier every morning and night.

then, recently i started using these four products from biossance: moisturizing gel, eye gel, squalane oil and vitamin c rose oil. the two former every morning and night and the two latter at night only. my skin is kind of oily and was terrible after the first week or two of using these products, but then got used to it and is now much better : )

sometimes i use sheet masks. these specific ones i just found at whole foods, not my favorite or anything (in fact, the orange one was very harsh on the skin). i don’t have a favorite brand but hit me with your tips!

aaaand lastly, i use body shop’s body butter (this specific smell wasn’t very good … ordered it online) every morning and always after showering for moisturization.

that’s all! AMA if u have any q’s.
xx.

0

Kommentera

mmmm najsigt inlägg mvh en som älskar hudvård hehe!!

ohhhh men yayyyy :)))) tack beb

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.