2018-04-12

sparat på instagram på sistone.

älskar att bokmärka grejer på insta. snygga grejer, inspirerande grejer, smarta grejer, tänkvärda, uppyftande osv. jag har ett gäng olika collections, och här e en av (nästan) varje kategori jag sparat på sistone:

fashion/style inspo: det här e skitsnygga @heyclaire vars stil jag 100% identifierar mig med på den här bilden. helsvart, crop top och bomberjacka. bara dom där guccibootsen som saknas för min del då…

CRUSHES: i den här mappen samlar jag dom snyggaste jag vet. här e en av mina eviga girl crushes kim från @blvckd0pe. vill se ut som hon bara!!!

food: emelie från @chipstillfrukost (ett konto som btw borde ha så mkt mer följare tycker jag!) instagrammade den finaste mannagrynsgröten. fan vad sugen jag blir när jag ser denna bild!

art/design: den här oljemålningen av @fannyerkelius är både så vacker och stark tycker jag. har själv haft (har…?) en del problem med skin picking pga ångest så den här gick rakt in.

pretty to look at: min favoritmapp. samlar bara sånt som e härligt för ögat. t ex den här underbara som appen @acolorstory la upp på sin feed. aaaaaaah <3

gainz: det är ju inte så himla kul eller relevant att prata om kalorier eller vad folk ska stoppa i sig eller inte, men tyckte denna från @the_fitness_dietitian hade en bra poäng. man kan faktiskt äta ”ohälsosamt” fast man äter ”clean” mat. så hata aldrig på choklad!!!! choklad är bäst så ni vet, men det gör ni väl redan.

animal babies: avslutar med den här gulliga vårräven. min och allas favorit @juniperfoxx såklart!

 

stuff i’ve bookmarked on instagram lately!

0

Kommentera

C

Fast plant based etc. calories ar valdigt mycket battre an artificial/foods with added sugars/etc. (tycker jag i all fall!)

ja, man kan ju dyka in i djupa diskussioner ang bra och dåliga fetter osv … detta var bara en kort liten instickare om man t ex inte känner att man går ner i vikt trots att man äter ”cleant” är allt jag menar. och att man kan gå ner i vikt och äta twix och sånt. om man nu vill det. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.