2018-04-08

coachella och andra apriläventyr.

hej hallå. först ska jag börja med att avslöja att den ena lögnen bland mina nio sanningar var den om blodgivning! jag är faktiskt både märkligt into åttiotalsmetal och eminem, hehe. att ge blod har dock varit en ambition länge, men pga superknäppa regler så får man inte ge blod i usa om man spenderat mer än 5 månader i europa efter 1986 (eller nåt sånt). deppigt men sant. så var det med det iaf!

men! tänkte berätta om tre äventyr framöver denna april. ååå april <3

  • om två ynka veckor drar jag och siri ner till palm springs för att gå på festivalen coachella! ska få se eminem, beyonce, tyler the creator och tusen andra. samt ta basic outfitbilder och svettas ihjäl i ökenvärmen. E SÅ PEPP.
  • den 28e april landar min barndomsbästis joanna i sf med sin mamma och morbror! har känt dom sedan jag var typ fyra, och har inte sett dem på 2,5 år ungefär, så det ska bli så djävulskt fint <333
  • dagen efter, den 29e, vet ni väl vad som händer hehe. jag fyller 27! har väl tänkt att fira hela helgen med bruncher, middagar, parkhäng, barskålande och kramar. hoppas det är varmt och soligttttt

PEPP PEPP PEPP häng med vettja!!

 

three april adventures:

  • going to coachella in 2 weeks!!! so exciteee
  • the 28th, my childhood bestest friend joanna is coming to sf with her mom and uncle YAYY
  • and the day after, the 29th, it’s my 27th birthday!!!! and u know how much i love to celebrate my birthday lollll <3

(pic source)

0

Kommentera

hahahha så inte förvånad över att jag hade fel om lögnen :)))

haha, jag gjorde mitt bästa att ljuga bra hehe!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.