2018-04-01

nio sanningar och en lögn.

april april på er! jag har ju haft lite som tradition senaste åren på första april att lägga upp några sanningar och så en lögn inbakad och så får ni gissa vilken som inte är sann!

här är tidigare år: 2015, 2016, 2017.

och så får ni årets nio sanningar och ena lögn här! läs noga och se om ni kan spot it :)))

teaquation & leo's oyster bar.

1. snittar ett paket tuggummi om dagen ungefär. på riktigt BEROENDE.

2. när det kommer till musik kan jag läsa noter, är duktig på musikteori och spelar flera instrument, men kan inte lyssna på musik medan jag läser, skriver, jobbar, bloggar, etc. då måste det vara tyst!

3. när jag blir fotad tycker jag min bästa look är att LE stort så tänderna syns. kan liksom inte pull off *cool sval stilbloggare* utan ser bara ut som trött resting bitch face då tyvärr. funderade ett tag på att branda om mig till ”the smiling blogger”, men jag lät det bero. hehe.

4. hatar regn. hata är ett starkt ord, men jag hatar det. tycker inte ens det är det minsta *mysigt*. fyfan för regn.

5. jag är vad jag skulle kalla för röstblind?? alltså kan inte placera vem det är om jag bara hör en röst och inte har ett ansikte till, även om jag hört rösten 100 ggr innan (kan appliceras på tex voiceovers av kändisar, eller när en nära killkompis ringde från ett annat nummer och låtsades vara nån annan i flera minuter. eller att jag inte känner igen artisters nya låtar fast jag älskar deras musik och dom har en svindistinkt röst, typ axl rose. eller att mina roomies hade våra gemensamma kompisar på besök och jag inte kunde fundera ut vem det var på andra sidan dörren när jag bara hörde hennes röst trots att jag känt henne länge).

6. tycker whiskey är himla äckligt alltså.

7. jag ger blod regelbundet! min pappa har gjort det under hela min uppväxt, och när jag fyllde 18 började jag också göra det så ofta jag kan (med uppehåll efter tatueringar när man måste vänta ett halvår ungefär).

8. jag har varit ett massivt eminemfan i ungefär 15 år. kan de flesta texterna utantill, och allt om honom med. har dock aldrig fått se honom live men I ÅR HÄNDER DET. om tre ynka veckor till och med!!!!!!!!!!!

9. förutom hiphop är jag märkligt förtjust i 80-talsmetal. många band som folk verkligen hatar också :)))) som mötley crüe, judas priest, iron maiden, kiss, w.a.s.p, black sabbath, aerosmith, guns ‘n’ roses och sådär. har även sett svinmånga av 80-talsbanden live faktiskt.

10. är tyvärr riktigt dålig på att spara pengar. är ju så jävla tråååååkigt. mycket roligare att köpa dyra väskor och äta ute hela tiden. kommer hata mig själv när jag blir pensionär och inte har pengar men yolo vafan

OK time to guess! lyckas ni hitta min ena lögn??? svar kommer om några dagar!!

teaquation & leo's oyster bar.

*lurig*

 

happy april fool’s! just like every year for the past 3, here are 9 truths and a lie. can you guess which one is the lie? i’ll reveal the answer here in a few days:

1. i chew about one pack of gum per day.

2. i can read sheet music, am good an music theory and play several instruments, but can’t listen to music while i’m reading/writing/working.

3. i can’t pull off not smiling in a photo, i just look like a resting bitch face instead of cool fashion blogger. was thinking to rename myself to ”the smiling blogger” hehe

4. i hate rain with a passion.

5. i am what i would call voice blind? i can’t identify a voice if i don’t see the face even if i’ve heard it many times before.

6. whiskey tastes terrible.

7. i give blood on a regular.

8. i’ve been a huge eminem fan for like 15 years but never seen him live. but this year it’ll happen, in THREE WEEKS!!

9. besides hip hop i’m actually really into 80s metal too :)))) like mötley crüe, judas priest, iron maiden, kiss, w.a.s.p, black sabbath, aerosmith, guns ‘n’ roses etc, haha. i’ve also seen many of them live.

10. i’m terrible at saving money. yolo tho

 

ok now GUESS AWAYYYYY :)))

0

Kommentera

hahaha alltså jag är säääämst på lögner 🙁 både att dra en själv och att förstå andras??? kan liksom inte ljuga, alls? jag gissar på 6 eller 9 men förväntar mig att ha fel :)))

hoppas du har ett njutigt april nu <3

hahaha åå gull. kan inte heller ljuga irl liksom, men detta e lite annat ju hehe. svar kommer snart! aprilkram!!!!

hehe, jag gillar det här återkommande inlägget! i år tror jag att nummer 2 är lögnen. 🙂

å vad kul att höra hehe, phew. svar kommer snaaart 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.