2018-03-15

glossier & gucci.

jag sa ju att jag skulle visa vad jag införskaffat mig på glossier när jag var förbi deras showroom i new york sist! dessutom har jag unnat mig en ny fin grej, den kommer längre ner. själv-unnet alltså, can’t live with it, can’t live without it.

glossier balm dotcom.

tycker så mycket om glossier. deras förpackningsupplevelse är hundraprocentig liksom, med klistermärken och varuprover och sånt, allt fint brandat i rosa.

glossier balm dotcom.

det här var vad jag gick därifrån med! birthday balm dotcom, som är deras universal-hudsalva som doftar ljuuuvligt. helt som kaksmet faktiskt.

glossier balm dotcom.

det skadar ju inte att förpackningen är det finaste ever heller. glossier har annars bara funnits som fysisk butik i new york och london, men ska ha en pop up här i san francisco från mitten på mars till mitten på april. e så pepp!

gucci snake wallet.

här e alltså min andra grej som jag unnade mig ett tag sedan.

gucci snake wallet.

efter att ha letat och letat efter en ny plånbok (hade en tråkig vit från en marc jacobs-outlet innan), hittade jag en från gucci.

gucci snake wallet.

den här!! med vackra röda gucciormen som slingrar sig.

gucci snake wallet.

klassisk, men samtidigt utan att vara tam. sånt gillar jag.

 

new stuff! birthday balm dotcom from glossier and snake wallet from gucci. treat yoself!

0

Kommentera

Unn är bäst! Unnade mej nya iphonen tidigare, kändes ändå samtidigt som en investering. Är plånboken praktiskt med bra fack och så?

ooh, fan vad gött med ny telefon! plånboken är rätt bra, inget myntfack iofs men annars superfin!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.