2018-03-06

une photo chaque heure. février.

tjenix kompisar. om allt gått rätt till (förinställer detta inlägg) så kom jag hem från new york igår. hoppas jag hade kul. ska såklart posta bilder därifrån så fort jag sovit ikapp lite.

men först ett ett foto i timmen-inlägg! sist jag gjorde det var det augusti. och nu är det mars, men fortfarande februari när jag tog dessa genom telefonen. häng på:

kl 09.

vaknar och ser såhär hurtig ut. det här var en dag eller två innan jag blev jättesjuk, fortfarande intet ont anande.

kl 10.

går iväg och tränar i mina adidas nmd som är ett av mina favoritpar skor! så snygga men obs gå ned typ 1,5 storlek! dom är så sjukt stora i storlekarna.

kl 11.

när klockan börjar närmar sig tolv är jag färdiggymmad och promenerar mina två block hem. kolla vad fin och fluffig min gata är (trots att det är svinkallt, mind you).

kl 12.

svänger ihop denna smarriga bowl till lunch! om ni missade min insta story där jag gick igenom den så är det vanlig gröt blandad med proteinpulver (mitt är choklad/kokos SÅ GOTT) och så på med blåbär, hallon och mandelsmör. YUM.

kl 13.

gör lite ärenden, tex fixar nytt recept på linser hos optikern och stashar upp supplyet av mitt knark och enda beroende — TUGGUMMI.

kl 14.

min gulliga kompis aleigh som flyttade till chicago förra året var plötsligt i sf en kortis! så jag sprang och mötte upp henne och vi kollade på snabba solglajjor i en vintagebutik och kramades.

kl 15.

jag prommar hem igen genom mission. baggus fönster är extra fint nu med stora blodapelsiner.

kl 16.

bloggelibloggar lite i sängen. spelar in ett ljudklipp av en text som jag lär posta nån gång snart.

kl 17.

det här är en lördag och jag ska ut på äventyr! så jag byter om till svart spets-romper. johorå.

kl. 18.

hoppar på bart, tunnelbanan alltså.

kl 19.

och kommer upp på andra sidan the bay, alltså i oakland! går förbi fina fox theatre som lyser upp i mörkret.

kl 20.

ahhhh. middag! på nya, snajsiga shinmai. det är ett rätt nytt japanskt ställe som andas lyx på ett new yorkigt sätt utan skylt utanför utan bara en man som tyst viskar ”to shinmai?”. jag och min gulliga dejt käkade vegetarisk ramen plus lite göttiga förrätter. sen fotade jag inget mer, men blev iallafall lite full på lite drinkar och sånt. är ju okej en lördag.

hoppas ni hare fint med. i skrivande stund är jag fett sjuk men hoppas det gått över tills jag publicerar detta. PLEASE. puss hörrni. eller ja, *cyberkram*

 

one photo every hour form a saturday recently when i worked out, met up with aleigh who was in town, and had nice japanese dinner in oakland.

if everything goes as planned, i came back from new york yesterday. i’ll be publishing photos from there asap. xx

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.