2018-03-01

hej new york!

central park & protesting trump. museum of sex. life lately. manhattan / sunday. across the williamsburg bridge.

HEJ! är extra pepp idag eftersom jag har en långhelg framför mig. det var ju presidents’ day för ungefär två veckor sedan här som är en röd dag men jag var tvungen att jobba då, så jag fick imorrn ledigt istället. så ikväll flyger jag till new york! landar imorrn tidigt på morgonen och har då alltså hela fredag, lördag och söndag fram tills klockan tio på kvällen ungefär när jag flyger tillbaka. jobbigt med red eye flights men vad gör man inte för en dos new york då och då.

ska göra bl.a detta:

  • träffa alla mina new york-favoriter!!! äventyra med bästa jens, fira min gulliga vän ahrims födelsedag, luncha med robert som jag saknat, och bruncha med lisa som äntligen flyttat tillbaka till nyc från sverige. MED FLERA. åååh vad jag saknat alla.
  • fixa naglarna på paintbox. sist jag gjorde det hade jag VÄRLDENS finaste manikyr som höll i 2,5 månader.
  • leka rik jetsetter på ace hotel som jag unnade mig två nätter på. eller unnade och unnade. skulle egentligen bo med mina kompisar i bushwick men har blivit SÅ JÄVLA SJUK så vill inte smitta ner dem. så jag bokade ett flott rum istället. ändå treat myself när jag är sjuk vafan
  • dricka stans godaste matchalatte på cha cha matcha.
  • säkert äta endollarpizzaslice pga bäst, och absolut undvika mexikanskt pga sämst (för det ändamålet har vi kalifornien).
  • kryssa runt i nolita, LES och soho i vårsolen (snälla låt det inte snöa!!).

MED MERA. typ så. håll tummarna för vårväder.
hej new york har saknat dig!

 

i had to work on presidents’ day, so i’m taking tomorrow off instead and hopping on a red eye flight tonight to new york! i’m gonna meet up all my nyc friends that i’ve missed, get the prettiest manicure at paintbox, and drink matcha att my fav place cha cha matcha. AND MORE. nyc i’ve missed ya! ♥

0

Kommentera

Åh, hoppas resan blir precis så som du hoppas <3

tack gullis!! hoppas med.

Och ÅH! Lev lite för mig <3

det gjorde jag!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.