2018-02-06

just nu.

men hej.

sorry för att det varit lite tyst ett par dagar. varit upptagen med ???? vet inte riktigt. träna, jobba, hångla med en tindersnygging, bruncha med hollye på mitt nya favoritställe, och gå runt och oooh:a och aaah:a i den TJUGOFEMGRADIGA VÄRMEN som hände denna helg typ?? fy faaaaaaaaaaan vad sjukt det var. ville gråta av lycka och sen aldrig flytta härifrån (hade lite sug på att göra det nyligen nämligen, men ändrade mig nu).

dolores park som är min favoritpark var helt fullpackat, jag var där två dagar i rad och firade födelsedagar, fnittrade vinfull, åt bakelser, och klappade australian shepherd-valpar. skandinaven i mig kommer väl aldrig komma över den där LYRISKA känslan i kroppen när det är sommarvärme ute, även efter 4+ år i cali. helt okej ändå, vill aldrig bli avtrubbad av känslan av sommar i februari.

ändå, kolla sjukt:

denna vecka blir nog ganska vanlig dock. mycket jobb, svindeppigt tandläkarbesök (hatar), och träning som vanligt. har lämnat in min macbook på apple store så jag hoppas den kommer tillbaka frisk och kry snart. kanske slänger in en dejt eller två och sen är det helg igen!! man får väl va positiv.

hoppas ni mår bra med. sorry för att jag skyltar så jäkla mycket om vädret, men jag måste väl göra nåt av min bitterhet att vara den sista på jorden som fortfarande inte fått dom nya typsnitten på instagram! haha fyfan alltså. sen när dom kommer, jääävlar vad jag ska spamma er. puss.

 

hi hello and sorry for not posting for a few days. i was busy hanging out in the marvelous sunshine that struck san francisco this past weekend (73F??), brunch, and other sf adventures. it’s been so great and every time it feels like summer here i want to never leave this city (i’ve been kinda feeling like i want to recently).

this week will probably not be very exciting. lots of work, dentist stuff, getting my laptop back from apple store *emoji money flying away*, basic stuff like that. but then, it’s the weekend again!!! and i’ll be loving life again hehe.

hope you’re doing great. xx

0

Kommentera

Åååååh avis på vädret men so damn happy for you! +++++ hångel, wooo! Och så konstigt med instagram pga jag hade men uppdaterade och då försvann dem?! Blev sur.

tack gullis! casual men whatever jag klagar inte hehe. men är det sant??? va sjukt!!

Åh, gulle dig Vicky! Du får gärna skylta med vädret, det är bara härligt 🙂 Själv är jag mest exalterad när vädret i Sverige gör något ovanligt, som idag när det pratas på radion om att det kanske (ikväll kl 19 vet vi!) har varit ett nationellt isdygn, det vill säga: hela landet har haft minusgrader under 24 timmar ❄️Kallt och coolt!

isdygn WOWWW. otroligt. hoppas våren kommer till er snart!

alltså åååååååh!!!! är SÅ avundsjuk, men ändå pepp på att *få uppleva härigenom* :’) så jäkla fint med värme och typiskt bra saker som händer!

åhhh ellen! hoppas våren kommer snabbt! puss

haha underbara du! sååå mycket folk och åh vad skönt det vore med den värmen. får väl överanvända typsnitt för att täcka upp för solen :p

nej alltså nu är det SJU grader! håller på frysa ihjäl. hehe, fortfarande inga typsnitt!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.