2018-02-01

jag i senaste avsnittet av svenska nomader!

hej hörrni. kikar bara in här lite snabbt för att flagga för att jag är med i senaste avsnittet av svenska nomaders podcast!

pratar om min första långa ensamresa, om vägen till att bli writer på apple, och min favoritplats i världen. intervjuade gjorde duktiga yasmine som jag lärde känna när vi båda bodde i frankrike för sex år sedan, och som nu är kickass entreprenör, globetrotter och grundare till flera tech startups.

lyssna i apple’s podcastapp genom att söka på svenska nomaders podcast (avsnittet nummer 13), eller lyssna via soundcloud här.

 

jag skrev ju också några dagar sedan att jag skulle ta över stories hos podden one way tickets instagram en dag. om ni missade det när det var live, så kan ni kolla nu i efterhand. min story ligger uppe på deras highlights under ”san francisco”. så in på @onewayticket.podcast och kika för helgäventyr och dricks-tips!

 

for my swedish readers! a podcast interview and an instagram story takeover i did. xx

0

Kommentera

åh, ska lyssna på podden nu medan jag sminkar mig!! så mysigt.

hoppas du gillaren!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.