2018-01-21

poddinspelning, instastory takeover och annat grejs.

hej! glad söndag.

jag har min första helg på lääänge som jag inte reser. skönt att vara tillbaka på riktigt i sf och sakteligen komma tillbaka i rutinerna.

i fredags var jag på trettioårsfest för min gulliga kompis selena. massiv fest med typ hundra pers och alla klädda i rött. drinkar, tusen ballonger och standup. jag tog med mig josh som min +1 och klädde upp mig i en röd byxsuit från h&m:

beställde online, så tur att den passade så bra! vågar nästan aldrig beställa annat än skor och sånt online vanligtvis.
och igår hade jag kompisdejt med en ny person, en annan svensk tjej som bor här i sf, evelina. vi käkade brunch och gick women’s march ihop. så himla trevligt! man gillar ju nya kompisar.

annars händer detta nu i dagarna:

♦ idag står poddintervju på agendan! det var ett tag sedan sist. säger till när/om det kommer ut sen. älskar poddformatet, och önskar jag hade en egen podd eller var radiopratare. tycker om min egen röst, hehe. så får man väl inte säga men så äre!

♦ jag ska ta över insta stories på @onewayticket.podcast! det är linn och fridas podd. så kika in på deras instagram på tisdag, för då tar jag med er en sväng här i san francisco.

♦ har även några andra samarbeten på g på blogg/insta inom några veckor. har ju sagt det tidigare men jag värderar verkligen samarbeten i olika former, extra mycket pga har ju ingen direkt kontakt med svenska pr-världen här borta längre lol.

tack för att ni alltid hänger med här! och hoppas ni har en fin januari. PUSS.

 

just some updates from me: my outfit from friday when i celebrated selena’s birthday, and some announcements for my swedish followers about an insta story takeover on tuesday and an interview for a podcast. it’s so nice being back and having a full san francisco weekend after traveling and stuff for like the past 5 weekends or so.

 

0

Kommentera

ser så mycket fram emot både podden och allt med blogg och instagram, heja heja!

TACK ellen karamellen!! puss!

jag gillar också din röst! gamla favvoinlägg här, som jag kom att tänka på nu, är de där du läser upp dina egna texter <3

åh gull!! det var ett tag sedan ja … har inte skrivit på SÅ länge.

alltså den där byxdressen!!! SÅ AMAZING!!!

TACK! köpte online så det var såå risk men den passade pheeeww

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.