2018-01-05

mat 2017: september till december.

matåret 2017, sista delen (del 1 här och del 2 här)! låt oss dyka rakt in!

september:

aaaaaah september. jag och siri flög till magiska new orleans. jag åt fish tacos med fisk på tre olika sätt.

och så smakade vi beignets från världsberömda café du monde! jag som hatar munkar tyckte ändå dessa var magi.

väl tillbaka i sf hade vi bakgårdshäng hos hannah några stycken, och paul hade med sig hembakt bröd.

och så brunchade jag såklart massor! denna överprisade laxhistoria på marlowe bland annat.

 

oktober:

museum of ice cream!! förutom glass (givet) så fick jag och siri glittrig sockervadd.

jag, emily och ana sofia bakade denna svenska klassiker — pannkakstårta! visst blev den fin!

mandelring en lördag.

och tjusig eftermiddagsdrink i haight nån helg.

 

november:

i november tog april med mig till teaquation där vi fick testa alkofria te-cocktails. fina!

och så lyxade vi till det samma kväll med lobster roll på leo’s.

på thanksgiving roadtrippade jag ner till LA med rich och hollye. på vägen stannade vi för MASSIV apple cobbler.

och så brunch på hippa la-haket sqirl!

december:

sista månaden! käkade flott bloggmat på juligt whole foods-event.

färsk frukt i honolulu.

friterad poi! en typ av dessert eller snack gjort på taro.

och så den godaste ramen förstås!

tack tvåtusensjutton för pangmat! MER MAT DETTA ÅR såklart, e så pepp på allt jag ska äta hehe.

 

last part of my food year 2017! new orleans beignets, glittery cotton candy at museum of ice cream, fancy LA brunches, and fresh hawaii fruit made up some of it. thanks 2017 for a great food year!

0

Kommentera

tuuuuur att jag precis ätit och var mätt när jag läste det här inlägget :)) hehe!

hehe, verkligen!! :3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.