2018-01-01

att blicka framåt.

gott nytt jäkla år, mina hjärtan. hoppas ni ligger i nån mysig soffa och käkar pizza eller nåt. själv vaknar jag på hawaii på ett inte så annorlunda sätt än de senaste dagarna. allt här flyter ihop till ett.

fan vad världen har var en burning dumpster fire på vissa sätt detta år. för min egen del har det varit delvis ganska stabilt i och med jobb, boende, träning och sånt, men också väldigt emotionellt. har varit lugn och glad ibland, men också arg (pga världen mest) och orolig och ledsen. ska bli skönt att börja om.

vi kan väl titta tillbaka och framåt lite såhär i skarven mellan åren? på mina nyårsmål.

new year's eve.

det här var mina mål för 2017, och hur det gick:

♦ få visum. JA. tack och lov!

♦ skaffa ett bra jobb där jag kan blomstra. alltså. skaffade ett jobb iallafall. blomstra och blomstra, det vettefan. det är flott iallafall och jag får skriva.

♦ res nånstans varmt. jo, new orleans, los angeles och hawaii var ju rätt varmt.

♦ vara snäll mot mig själv men ändå jobba hårt. jobbat hårt har jag, på olika sätt. har jag varit snäll mot mig själv? vet inte. kan säkert bli bättre.

♦ skriva. nä. skrev en novell på 11 sidor, men sen knappt en endaste bokstav mer, förutom i jobbet då.

♦ läs minst 13 böcker. nej, fy tusan, 5 och en halv bara!! katastrofalt dåligt!

boxing day with siri.

mål för 2018 då? egentligen bara ett viktigt:

♦ gör mer saker som gör mig glad, och mindre av det som gör mig ledsen. det här låter väl banalt egentligen, men jag måste nog påminna mig själv om det. det känns som att jag under 2017 har pushat mig själv till sånt som inte känns optimalt. nästa år vill jag ha mer fuck it-attityd, inte pusha min vilja, mina övertygelser, eller mig själv i allmänhet på det eller dem som inte är mottagliga för det (gäller så många olika aspekter). jag vill att 2018 ska bli mer self care och göra det som känns bra, mer än det som känns rätt. mer vad jag vill, och mindre vad jag borde, kanske. det känns svårt att uttrycka allt jag känner i ord, men jag hoppas att min inre kompass leder mig rätt. VILL BARA VA GLAD.

gott nytt år och god ny start, hörrni. <3 herrå 2017.

sälen.

 

happy new year and happy new beginnings to you all. <3
i hope 2017 was all you expected, but if not—you’re not alone.

i reached the most important goals of 2017, like getting a visa and a job for example, but my only goal for 2018 is really to do more of what makes me happy and less of what makes me sad. might sound so stupid it’s almost meaningless, but i think i really need that reminder and mental note to self this coming year. i’ve pushed myself into things and places and feelings that haven’t been ideal, and in this year, i just want more of a fuck it-attitude, and doing more of what feels nice, not just what i think feels right. hope that makes sense.

wishing you a calm and light beginning of 2018. may this year be a beautiful one for all of us.

0

Kommentera

heeeeeejrå 2017!! ser så mycket fram emot 2018 nu. hoppas året blir prick vad du vill!

tack hjärtat. och DETSAMMA <3333

med risk för att låta klyschig, men det enkla brukar väl vara det svåra? så jag tycker ändå det är värt att försöka formulera för sig själv vad det innebär. jag har skrivit upp lyssna på min kropp och lyssna på min magkänsla, på min mål/drömlista för 2018, och det känns också så där självklart, men sjukt svårt att sätta i verket… men, det är väl bara att köra på 🙂 kram!

du har så rätt såklart! för mig personligen är det att jag pressat mig till vad som är RÄTT istället för vad som känns BRA. men såklart ALLTID sååå mycket svårare i praktik än teori 🙁

så viktiga insikter och tankar. viktigt att se helheten tänker jag och tycker att du är bra som är snäll mot dig själv och låter dig få vara mänsklig. hoppas du får vara mer glad 2018!

tack för att det låter bra utifrån också. och det hoppas jag med! puss my love.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.