2017-11-12

tio screenshots från mina mobilanteckningar.

det känns som det generellt är poppis på internet numera med att dela med sig av sina mobilanteckningar eller? jag kan väl bjussa på några jag med. har några hemliga som inte får se dagens ljus, men här är tio stycken bloggvänliga:

några lösryckta bucket list-punkter. några pinsamma kanske, typ att vara med i vem vet mest eller hänga ett lås på nån man e ihop med på en bro, lökigt kanske. men har faktiskt aldrig testat badbomb! sjukt va.

jag kan inte riktigt ta emot paket hemma pga stöldrisk, så när paket ska skickas till mig får det bli min jobbadress på apple. skrev ner den för att vara säker.

en onödig lista med alla mobiltelefoner jag kan komma på att jag nånsin haft. roligt ändå.

alla böcker jag läste under 2015, 2016 och 2017 (ur bild, men brukar ju sammanfatta här på bloggen — här e 2015 och här e 2016).

en anteckning från när jag och siri var i new orleans och jag skrev upp vilka ställen vi åt på. misstänker att jag tänkte göra ett blogginlägg av detta, men det blev visst inte av. här har ni iallafall! (pêche och bacchanal va bäst.)

en gång frågade jag här på bloggen vad ni hade för boktips. skrev ner dem såklart! några kanske är svåra att hitta här i usa, men jag har dem uppskrivna iallafall.

det här var nog när jag höll på och ändrade med designen här på bloggen, och kopierade och sparade originalkoden om något skulle gå fel, hehe. (btw jag gör ju allt sånt på datorn och inte mobilen men mina anteckningar är synkade via icloud så då hamnar de på mobilen med).

försökte städa upp lite bland alla mina texter från 2015 och 2016 års nanowrimo. det gick visst inte så bra, för alla är fortfarande bara huller om buller i min dator, suck. detta är förresten inte de riktiga titlarna, utan preliminärnamn. (har inte ens kommit så långt att ge dem riktiga namn, lol).

en massa sidor där man kan hitta design-, typografi-, och reklaminspiration. behöver sånt ibland i jobbet.

och så avslutningsvis ett citat från haruki murakami (från norwegian wood), ett av mina bästa. vill typ tatuera in detta nånstans. betyder: ”i want you always to remember me. will you remember that i existed, and that i stood next to you here like this?). fint va.

hoppas ni har en finfin söndag. puss.

 

screenshots of ten of my notes. a mish mash of food places, code snippets, books, and whatnot.
happy sunday. <3

0

Kommentera

<3 blir så berörd av detta. så nära, personligt på något vis. önskar att jag hade samlat en lista på böcker jag läst. inser hur mycket sånt påverkar ens person, vem en utvecklas till, när jag såg din lista. åh fasen vad jag saknar dig nu. du är omöjlig att glömma.

älskade du. jag ser avsett boklista hur du utvecklats som person. och det är det finaste. saknar & älskar dig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.