2017-11-08

en kortis i los angeles.

glad onsdag!

om ni hängde med på min instagram i helgen kanske ni såg att jag var nere i LA en sväng. pallade faktiskt inte ta med mig systemkameran denna gången, men såhär såg det ut genom telefonen:

los angeles.

var främst där för min kompis warrens trettioårsfest. han hade den i en stor lageraktig lokal. mitt plan blev inställt så jag fick ta ett annat och hann typ bara landa, äta, svira om på hotellet, och precis glida in på festen i tid! tur i oturen.

senare, mitt i natten, fick jag och min fina vän olu höra att det var hemlig vip-fest i en annan lagerlokal, och att designern virgil abloh skulle spela. min favvo! är ju han som designat min finaste väska. vi åkte dit och dansade tills in på morgontimmarna.

jag började dagen efter med att käka frukostcroissant i little tokyo där mitt hotell låg och drog sen ut med olu på upptäcksfärd.

till LA arts district! var så himla fint där. tyckte verkligen om LA den här gången, innan har jag alltid tänkt att det bara är sexfiliga motorvägar eller stora tomma beverly hills-villor.

los angeles.

hej olu! han bor i new york så vi ses inte så ofta. fint att catcha upp. planen denna lördag var egentligen att gå på musik- och fashionkonventet complexcon, men vi skippade det. helt okej att vara ute i solen istället ändå.

los angeles.

efter en sen sushilunch i beverly hills mötte vi upp med warren igen och fortsatte födelsedagsfirandet! vi festade från fem på eftermiddagen tills in på natten, och sen var jag tvungen att gå upp kl 03.30 (!!!) för att hinna med det idiotiskt tidiga flyget jag visst hade fått för mig att boka.

los angeles.

var tillbaka hemma i sf på söndag morgon, mådde skräp och var förvirrad resten av dagen, men låg i sängen och åt pasta så det var okej.

tack för denna gången LA! det var kort som tusan men kul var det. vi ses igen om några veckor (ja, jag ska tillbaka snart! håll utkik).

 

i went to LA this past weekend to celebrate my friend warren’s 30th birthday! managed to do that, as well as seeing a dj set with virgil abloh, explore the arts district, and do another ~12 hour party before i had to catch my early sunday morning flight back to sf.

thanks LA, you were great! see you in a few weeks again.

0

Kommentera

Så mysig recap ändå! Och en härlig helg. Plus, jag får tacka för inspirationen om vilken växt jag ska stoppa i min enda rosa kruka hemma. Jag har fått den i present en gång, men aldrig gillat den, men nu tror jag minsann jag ska köpa en kaktus och stoppa ned i den.

å vad kul! tänkte knappt själv på att det var en rosa kruka, men fint var det!

Skulle så gärna vilja hoppa in i ditt liv ibland Vicky! Så härligt <3

de varit SÅ fint om du kunde koma hit och göra det <3 eller tvärtom såklart!

Pingback: downtown. - Vicky

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.