2017-11-05

MUSEUM OF ICE CREAM.

heeeeej bästisar. ni har väl inte missat på min insta att jag varit på stans mest rosa ställe — museum of ice cream??

det är ett popup-museum som varit i new york, los angeles, och nu san francisco. det mest instagramvänliga stället!! och bloggigaste platsen typ.

ord är egentligen överflödiga, så se istället nedan på min rosa bildkavalkad från när jag och siri åt glittrig enhörningssockervadd, hälsade på i gummibjörnsland och badade i en pool av strössel!

museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream. museum of ice cream.

 

went to the museum of ice cream and it was THIS magical!

0

Kommentera

Åh, vilken fest för ögonen med all denna färg i november! Det var antagligen lika ljuvligt som det ser ut 😍

minst lika!!

WOW! Vilket himla ställe! Så himla fint! Men var ni där helt själva eller är du proffs på att vända kameran åt rätt håll? Tänker mig att ett sånt ställe liksom borde krylla av folk.

haha det var så sjuuukt mkt folk! är fan förvånad att jag inte fått med mig folk på bilderna, tänkte inte ens på det, haha.

Inte nog med att det här inlägget gör mig så glad, dina foton är fantastiska! Ditt öga för former, linjer och innehåll är fan fab. Heja!

bästa du! tack hjärtat!

Asså omg vilket ställe!!!!!!!

sååå sjukt fint!

For en DRØM!

tusen procent så!

Åh vad glad jag blev av detta! Skönt att jag ligger efter i bloggläsandet så att jag fick det här just idag <3 Vackermänniska och glädjespridare där <3

så fint att höra. saknar dig hjärtis. puss!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.