2017-10-25

i veckan.

hej från en indredningsbutiksspegel vettja.

det är så mycket som händer nu i dagarna tycker jag. jag har varit på massor av kompisbruncher och stadsäventyr på sistone, kryssat mellan barer med tindermän och dansat tills jag varit genomblöt av svett när kompisar djat på undangömda miniklubbar.

här e lite sånt som händer i veckan och framöver:

  • idag ska jag på museum of ice cream med siri. ÅRETS pepp. ska ta en miljoooon bilder. men måste fortfarande tänka ut en bra outfit. tänker rosa pastell.
  • på torsdag händer årets första halloweenfest! med min tränare och mitt gymgäng. har några halvbra utklädnader, men är inte helt hundra. dåligt av mig.
  • fredag! kanske ännu en halloweenfest med mark och hans gulliga kompisar.
  • på lördag har jag blivit inbjuden till ännu en halloweenfest! vettefan om jag orkar alltså.
  • ska försöka få ihop att fota ett samarbete till bloggen! känns fint att nån vill samarbeta i och med att jag i princip tappade alla bloggiga presskontakter när jag flyttade till usa.
  • på söndag: ska baka PANNKAKSTÅRTA!!! är så ORIMLIGT pepp. delvis pga sverigelängt med pannkakor och sånt såklart men också för att jag — lyssna — ALDRIG ätit pannkakstårta. fattar ni elleeeeeer detta kommer bli en stor dag i mitt liiiiv
  • nästa helg rymmer jag till LA! i typ en och halv dag men ändå. får berätta mer om det sen.

kul va! hoppas ni har en bra vecka med. känns som jag inte uppdaterat så mycket i realtid på sistone liksom. men tänker på er! puss.

 

i have lots of exciting things going on currently! museum of ice cream today, several halloween parties of course, making swedish pancake cake on sunday, and then taking a super short trip to LA the weekend after next!

hope you’re doing great. xx.

0

Kommentera

Har redan sett lite hintar på instagram, men är ORIMLIGT pepp på bilder från Museum of Ice Cream!!!

ASSÅ vänta bara! bildkavalkad kommer!!

woooa vilken maxad vecka! fan vilken härlig tillvaro ändå

älskar fasen att ha en packad vecka hehe.

Gulle dig, Vicky! Jag har haft så mycket att göra att jag inte läst bloggar ordentligt på evigheter, så jag gillar sådana här små precaps. Jag ser fram emot att läsa om samarbetet! Så kul! Och hoppas du hade det najs i LA, om jag tänker rätt borde du varit där i helgen. Kram!

fint att du kikar in här trots mycket att göra. LA var fint, inlägg kommer! kram.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.