2017-09-07

det finaste hotellet i new orleans.

hej!! ni vet väl att jag precis kommit hem från fantastiska new orleans? om ni följer mig på insta vet ni säkert redan. jag har så himla massa fina bilder att visa er (så pepp!), men först ville jag ta ett inlägg och bara visa hotellet där jag och siri bodde.

the drifter är alltså ett nytt hotell i gamla lokaler som blivit ombyggda, upprustade och tillpiffade. det går i världsfin femtiotalsstil allt. sirliga skyltar på dörren, designmöbler, och olika foodstand-popups varje kväll.

dessutom pågick lgbtq-festivalen southern decadence i new orleans just den här helgen, och the drifter hostade flera av eventen — det var så supertydligt att det är både poc- och queervänligt. dessutom kroppspositivt med clothing optional vid poolen.

ÄLSKADE det här stället. vi solade länge på dagarna och festade med plastmuggsdrinkar vid saltvattenspoolen på kvällarna. dom som jobbade där var guldklimpar allihopa och allt var så jävla FINT bara. här e ett gäng bilder, hoppas det fina skiner igenom linsen:

the drifter. the drifter. the drifter. the drifter. the drifter. the drifter. the drifter. the drifter. the drifter. the drifter. the drifter. the drifter.

det var verkligen en ynnest att bo här! önskar vi kunde ha stannat minst en vecka till. för fler underbara bilder på det här stället finns här förresten deras egna fantastiska foton på hotellet som jag inte tagit.

lova att åka hit om ni är i stan. puss.

 

i have so many pics to show you from new orleans, but first — the hotel me and siri stayed at. the drifter! the loveliest and prettiest and most fun and beautiful hotel i’ve ever stayed at.

0

Kommentera

lägg av vad fint!!!

visst e det! hundra procent!

Ååååh, så pent og sjarmerende! Retro-estetikk <3

visst är det! älskade det.

åh jäklar vilken plats! förstår att du trivdes. jag föll pladask redan vid namnet.

så sjukt fint verkligen!

Jag dööööööör vilket ställe!!

I KNOW RIGHT *gråter*

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.