2017-09-05

sånt jag sparar i mina instagram collections.

instagram är alltså min bästa app. tycker det är så kul att se alla era liv i små fönster och posta glimtar från mitt eget. en grej jag gillar så himla är collections! ni vet de små albumen man kan bokmärka olika instaposter. tänkte visa lite från mina collections!

jag har sju kategorier. här e dom:

remember, hilarious, pretty to look at, animal babies

och important af, fashion/style inspo och food.

remember-kategorin har jag mest för att komma ihåg saker. det är lite som en temporärmapp, om det är ett klipp jag ska kolla, ett jättelångt instainlägg jag vill läsa sen eller nåt jag måste komma ihåg att googla.

ett exempel är denna intervju med jay-z om drake och sånt.

i nästa kategori, hilarious, sparar jag sånt jag tycker är geniroligt. inte så konstigt va.

till exempel den här. hehe.

pretty to look at är en av mina favoritkategorier. postar bara sånt som är estestiskt tilltalande. människor, konst, solnedgångar osv.

bland annat lindas vackra mässingsskål med karamelltomater.

och så en livsviktig kategori såklart, DJURBÄBISAR. väldigt mycket shibas, och så katter med tårta i ansiktet.

den här är till exempel ett guldkorn. <3

och så den — faktiskt — viktiga kategorin som heter important af. den är påminnelser till mig själv, den är feminism och kroppspositivtet, den är allt viktigt att komma ihåg när livet känns tungt och vasst och tjockångest och livstvivel.

som denna post från bästa @darth_bador. <3

fashion/style inspo är e härlig kategori med. postar snygga tjejer med outfits on point, nail art, sneakers och smink.

eller bara skitsnygga tatueringar.

jag sparar inte så mycket matbilder egentligen (pga SKITÅDLIG på att laga mat), men några snygga eller god-enkla får hamna här.

som siris råraka med en massa göttiga grejer på. MÖMZ.

älskar att instagram också kan vara som ett sorts pinterest ibland (hänger inte så superofta på pinterest).
vad tycker ni? använder ni också collections??

 

i love using collections in instagram! here are some cherry picks from what i’ve bookmarked.

0

Kommentera

Jeg visste ikke at man kunne lage collections! Nå har jeg sortert mine lagrede bilder! Takk, Vicky!

å va fint att det blev som ett nytt tips! är säker på att dina sparade är sorterade helt strålande nu.

oj! säger som synne, hade ingen koll på att collections ens fanns! det gör den där bokmärkningsfunktionen lite mer intressant 🙂 jag använder inte pinterest alls, men älskar också insta.

ah, vad kul att det upplyste lite! verkligen mycket mer strukturerat i ens bokmärken, sååå helpful!

Jättefin inspo för att börja använda det mer! Jag tänkte också på att det är väldigt likt pinterest och jag sparar ju mer sånt där, men ibland sparar jag en del på insta numer också. Inte så organiserat än bara :p

haha, så svårt med olika ställen att spara grejer på, men inspirerande grejer på internet finns ju på alla plattformar. tur är väl det ändå!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.