2017-05-04

pre-birthday michelin dinner.

hey there. sorry for my silence the last couple of days. i have been feeling a little off, and it has just been feeling stressful with some social media and such. just like i’ve seen happening with other bloggers out there, i think i’m gonna switch down the posting frequency in here. at least for now.

oh well! as you know, it was my birthday on saturday. but my celebration started already on friday night:

birthday friday at al's place.

after work, i got ready and walked the couple of blocks from me to the location of my friday night plans.

birthday friday at al's place.

the sun was just setting and the mission looked fantastic. this time of year is really great birthday weather always.

birthday friday at al's place.

this was where i was going! al’s place, which is a veggie-centric (but not vegetarian) restaurant with a michelin star. i had booked weeks and weeks in advance and had gotten a table! yay.

birthday friday at al's place.

my friend and old roommate ivana was my dinner companion for the night which was nice, since i’ve barely seen her since i moved back from new york.

birthday friday at al's place.

al’s was so cute, with plants and lights along the walls, and the servers dressed in differently patterned clothes.

birthday friday at al's place.

this was me! hello hi.

birthday friday at al's place.

in an all-black dress and platform shoes which you can’t see.

birthday friday at al's place.

we ordered rosé bubbles of course, because celebrations!

birthday friday at al's place.

and then food. they offer small plates to order several of, and sharing them. we got a few, starting with this one.

birthday friday at al's place.

trout, potato, and turnip something. very cute. our second and third plates (which i didn’t shoot pics of) were a campanelle with asparagus pesto and a sunchoke curry with black-lime cod and citrus jewels. *food tv show voice*. i realize this might sound like gibberish and it kind of did to us too, but it was lovely however.

birthday friday at al's place.

we ended with sharing a caramel-filled brownie with peanut icecream. yum yum yum. and then we went into the friday night and drank what felt like 10 glasses of wine (don’t worry though, it wasn’t). great start to my birthday celebrations!

 

jag fyllde år i lördags som ni kanske vet? hehe klart ni gör. började firet på fredagkväll på flotta michelinrestaurangen al’s place med ivana! vi drack rosébubbel och delade på fyra spännande knäppa rätter. var himlans gott! och sen gick vi ut i rödvinsnatten. så bra start på födelsehelgen!

och sorry förresten för några dagars tystnad. kommer dra ner lite på bloggandet framöver, kanske tre-ish gånger i veckan istället för sex. ok? <3

0

Kommentera

så värt att tona ner det inte känns rätt, gör likadant pga palla STRESSPRODUCERA content <3 älskar när du uppdaterar men som jag skrev hos amanda när hon frågade om liknande grej så läser jag via bloglovin och har liksom inte kolla på dagar. speciellt inte när jag själv drar mig undan från bloggvärlden när jag har mycket att göra. det var en sidenote. din pre-birthday ser fab ut och du ser framförallt ut som en jävla stjärna!

instämmer med allt här! tror att så himla många fortfarande läser via bloglovin’ och då märker en liksom inte om det går en dag eller två emellan. vi gör alla samma sak, liksom pausar när det blir mycket. tycker hur som helst det är så himla fint att läsa om vad som händer i ditt liv <3

vad fint. jag håller fullkomligt med, men är ju mycket lättare att vara chill med andra än sig själv .. haha. kram fining!

håller med! hellre bra och mer sällan än hela tiden och stressat. tack för att du läser! puss!

Precis som föregående talare tycker jag att det är megabra att du lyssnar på din kropp! Jag har aldrig orkat eller kunnat blogga så ofta, och jag har aldrig velat ATG bloggandet ska kännas som en press, så jag brukar sätta ett veckoriktmärke, och går det så blir jag glad och går det inte är det okej. <3

Och, så kul med pre-födelsedagsmiddagen! Det ser väldigt spännande ut 🙂 Jag var på Mattias Dahlgrens helvegetariska restaurang Rutabaga i Stockholm förra helgen och det var så spännande! Härligt att du hade en bra start på födelsedagshelgen.

låter helt rätt alltså! jag håller så med. och vad fint med mattias dahlgren-mat! tror aldrig jag ätit på nåt av hans ställen. får bli nån gång i framtiden! kram gullis.

klokt att känna in vad du behöver så klart <3 och åh så mysig middag!

ja, så mycket som pågår nu känns det som. puss och tack (fint vare!) <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.