2016-12-12

new years goals.

a year ago, i wrote down some goals for 2016. kind of like new years resolutions, but without the pressure. i have some for 2017 too, but first, let’s see how it went with this year’s:

sälen.

♦ read more books than in 2015.

i read 12 in 2015, and am supposed to read 13 this year. i’m halfway through my 12th right now, so i think i can make it!

♦ graduate.

i did it! (and here is a post from graduation day.)

♦ get a job.

i got two internships at two different ad agencies. one in san francisco and one in new york.

♦ have one vegan day a week.

major fail. eh. sorry mother earth!!! 🙁

♦ do more photo booths.

i only did a few. not enough though! the mission continues.

♦ watch some movies.

haha, nope. i can probably count on one hand (?? maybe two) how many i’ve seen this year. i’m the worst with movies …

pontus de wolfe @ pub.

and here are some for 2017:

♦ get a visa. the most important goal (because my current is gonna expire etc etc)

♦ get a fun job where i can thrive. new york? san francisco? we’ll see soon …..

♦ travel to a warm place. i’ve done a looot of city travels lately (toronto, los angeles, chicago, new york, portland, seattle …), so maybe the next trip should be a warm vacation-y one. right?

♦ try to be nicer to myself (but still work hard). what i need to do is keeping working as hard as i do (because i do!), but do less of the bashing on myself. important reminder to self.

♦ write. never stop.

♦ read at least 13 books. i want to add one more for every year, but tbh i doubt that i can read 13+. so, let’s say 13.

little vintage lover fair.

do you have any 2017 goals? let me know in the comments, or link to a post if you’ve written about it. <3

 

mao

om nyårsmålen för det gångna och det kommande året. klarade TYP de flesta för 2016 förutom att ha en vegandag i veckan (whoops .. ). nästa år tänkte jag ha som mål att fortsätta skriva, sluta vara så elak mot mig själv och fixa ett visum pga mitt nuvarande kommer gå ut (viktigt viktigt). vad är era nyårsmål för 2017?

0

Kommentera

”less bashing on myself” här med. Bra jobbat med 13 böcker! Jag har läst under tio, lätt. Till 2017 för moí: prioritera mitt sexliv mer, fortsätta springa pga fan vad bra det får mig att må, skaffa något typ av jobb/praktik som har med min utbildning att göra. Phu!

nastasja: låter som fett bra mål. lycka till, pepp och kärlek!

christin: ja men det ÄR ju lätt att hamna i det där stora och abstrakta. lycka till med dina mål, christin! du är så awesome.

Vet inte varför, men jag har gått från att totalt avsky nyårsmål, till att älska dom. Att läsa om andras ger så himla mycket inspiration – kanske är det därför? Utan er andra hamnar jag lätt vid ”rädda världen”, ”blir lycklig” – diffusa, enorma och omöjliga mål. Jag klurar fortfarande på mina. Men att sluta slå på min själv vore bra. Jag gick från att vara SUPERSTOLT över att få praktikplats, till att fundera på om det var något fel på praktikplatsen eftersom jag fick den så ”lätt”. Så. jävla. dum och dränerande. Nä, nu blev det här långt men ville mest säga HEJA DIG! + så kul att få följa med på allt det här. Kram!

bra mål och jag tror på dig. alltid <3 jag håller på och skriver målen, som alltid tar det tid och eftertanke för mig. och nytt för i år är att jag erbjuder mina läsare lite inspirerande övningar på vägen, hehe 😉 Men att läsa mer behöver jag verkligen ha med.

tror på DIG ju. for ever. puss

jag brukar alltid ha mål för mig själv, som jag aldrig delar med någon, men de senaste dagarna är det flera av ”mina” bloggare (du bland andra) som bloggat om sina mål. så nu klurar jag på om det kanske blir något inlägg på det temat hos mig också. hmmm, jag får se! men jag gillar verkligen att läsa om dina. de ger mig inspiration 🙂

dela bara om det känns rätt såklart. och fint att höra att det inspirerar! <3

Heja dig <3

Jag tänker att jag ska skriva lite om 2016 snart, sammanfatta året lite. Och i samma veva skriva lit om hur 2017 gärna får bli. Det jag mest av allt önskar mig är att bli helt återställd från utmattningen, det kommer nog blir det att kämpa allra mest för. 2017 måste bli ett bra år!

det låter som det enda målet som betyder. önskar för allt i världen att det går i uppfyllelse för dig, ellen. <3

Alltså, relate på: ”try to be nicer to myself (but still work hard)” !!! Kommer behöva (fortsätta) jobba så jäkla hårt det kommande året, men det blir ju så himla mycket lättare om en är snäll mot sig själv. Glömmer liksom alltid bort att jag är bra och att mina prestationer är mer än nog, så tänker norpa ditt mål och applicera på mitt 2017 också. Puss och hoppas du har en fin jul so far!

JA, önskar alla kunde sno detta mål och ta till sig! <3 <3 kram fina jennifer, hoppas du har det fint med!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.