2016-05-05

*emotional post*

first, i thought i’d just make this post about my big birthday celebration at southern pacific brewing with mingle and hugging pictures with my friends, but then i realized that might not be that interesting for everyone. SO, first i thought i’d share a FANTASTIC story that happened to me recently:

have you seen this video? it’s just the cutest thing from when kristen bell has a total MELTDOWN over a sloth.
SO, this thing kind of happened to me.

i was out walking with jens in hayes valley when i saw a little beige french bulldog. i asked the owner: ”can i say hi to your dog?”, and he was like ”of course! come here, tofu!”. i was all like this and screamed ”TOFU?!?!”. then i sat down to pet the dog and just started hysterically CRYING.

the guy was like ”why are you crying?” and i was like ”I DON’T KNOW!!!!! IT’S JUST SO EMOTIONAL TO ME”! it was seriously the most beautiful and emotional moment i’ve ever had with an animal. :'( boohoooo. and then this guy’s friend was like ”can you do that again so that i can film you?” :(((( haha. <3

OH WELL, that was a little golden moment from my life. and, if any of you still wanna see my birthday celebration with all my friends after birthday dinner with siri, it’s right here:

southern pacific brewing.

at southern pacific brewing, a ton of friends came to celebrate with me. like hannah, oscar, mark and brandon!

southern pacific brewing.

timo and mj. mj is by the way one of the people i’m going to new york on sunday with!

southern pacific brewing.

aleigh!

southern pacific brewing.

lennart, linda, julia, marcus and linnéa *waving hand emoji*

southern pacific brewing.

gabbi, hanna, johan and jens! <3

southern pacific brewing.

hi shreyash!

southern pacific brewing.

i was SO happy this evening. there were so many of my friends there! all was perfect.

southern pacific brewing.

we had a couple of beers :’)

southern pacific brewing.

and a lot of hugs!

southern pacific brewing.

hey sarah!

southern pacific brewing.

<3

southern pacific brewing.

and i ended the night with pizza and two of my fav people. <333333

mao

emotionella posten! tänkte att ni kanske inte skulle tycka att det var så intressant med bara *mingelbilder* från mitt födelsefirande med massa kompisar på southern pacific brewing, så jag tänkte att jag delar med mig av en fin liten historia jag var med om nyligen.

ni vet denna video med kristen bell när hon går BANANAS över en sengångare??? typ exakt detta hände mig när jag var i hayes valley och prommade med jens. såg en så himla gullig frenchie och frågade ägaren om jag kunde få klappa den. han ba ”såklart. kom hit, tofu!” jag ba :OOOOOO TOFU!?!??!?! och satte mig ner och skulle klappa den. så bara börjar jag GRÅTA pga emotionally overwhelmed typ. vet inte riktigt vad som hände med det var FETT fint iallafall :'((((( ja ja, det var det.

och, om nån av er ville se sista biten av min födelsedag så såg den ut såhär! efter middagen med siri drog vi till mina southern pacific brewing och kramades, drack öl och hängde med alla mina typ FEMTIO fantastiska vänner! aghhhhh detta var så fint och perfekt allting. <333333 och så avslutade jag natten på pizzerian (såklart) med jens och mark. bästa födelsedan alltså, vill ba gråta :'(

0

Kommentera

Vilken härlig kombo det blev av din och Kristens känslostormar plus dina fina kramiga födelsedagsfoton! Jag har sett klippet på K och sengångaren förut och det är verkligen fantastiskt. Älskar henne som skådespelare oxå, btw.

malin: haha, det är SÅ roligt och fint verkligen!

honey: visst?? håller med.

Men åh! Och det är ju jättegulligt att hon börjar gråta igen när hon tror att de har en sengångare där i studion 🙂 Skulle förmodligen kunna göra exakt samma sak själv, om än kanske inte med sengångare.

Fasen vilket roligt firande du haft! Nästa gång jag fyller (lol, bara 364 dagar kvar) ska jag se till att ha fest med. Puss!

hahaha *lol* indeed. hoppas du har tillfälle med fest innan det dock. 😉 puss

Du er SÅ SØT! Jeg har opplevd lignende ting, og det er vel bare noe som skjer med oss som er litt ekstra emosjonelle… Det er lov, hoho.
Det virker som at du har hatt en heeelt utrolig bursdagsfeiring! Vel fortjent, flinkeflotte Vicky!

haha, FINA SYNNE! hade verkligen en fin födelsehelg! tack fino <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.