2016-03-15

♥ matt mcgorry. ♥

can we take a second to talk about my crush??????

yes. let us. a lot of you probably know matt from orange is the new black, non? he was just a random guy for me until i realized that he might be THE PERFECT PERSON.

11696487_10153933248506093_1328805759_n

have you seen his t-shirt for international women’s day? ”i’m not a feminist because…. a: i don’t understand that it just means believing in gender equality b: i’m an asshole”. I MEAN WHAT.

and the insta post in the bottom right. and the fast that his bio states him being an intersectional feminist. literally DYING. <3 (in other words: pro tip to all my tinder swipes: just say you are (and be) a feminist and i will instantly turn into a heart eye emoji).

Screen Shot 2016-03-14 at 11.02.04 AM

CRYING.

the other night i even DREAMED about meeting him in a café that had all these polish signs. he worked there so i asked him: ”so what’s with the polish signs?” -”i’m half polish”, he says. so i say ”what? i’m half polish too!” (no, he’s not half polish irl) and he replies (in polish): ”so we should definitely get to know each other better”. DEAD. CRIED when i woke up

bot hot and woke and fantastic?!?!?! i cannot even

12721545_10153933264961093_1386214566_n

soooo. that’s what it’s like to be 14 again with a celeb crush? (i’m turning 25 next month and i just changed my screen wallpaper to this……who am i). seriously heartbroken over the fact that i will never marry him. or will i? CAN I????

mao

matt mcgorry. min största kändiscrush nånsin. vill gråta för att han är utom räckhåll. det var allt.

0

Kommentera

Haha din dröm <33

sandra: hehe, såå ledsen att jag vaknade 🙁

honey: men .. men .. han är i min ålder ungefär! och ogift! och bor i LA som ju är nära! buhu!!

julia alvina: OMG JA. clooney är zzz jämför med matt. <3

wilda: han e bäst :'(

Jag vet inte om det är någon tröst direkt, men jag tror aldrig att det där går över så jag tror lika gärna man kan ge upp och embracea det. Jag fyller 37 i år och är gift sen flera år tillbaka, men är för alltid 14 på insidan. Sitter och fangirlar över folk från Doctor Who, Supernatural, Marvel-filmer och diverse annat. Det är möjligen lite pinsamt och lite skämmigt, men mest roligt faktiskt 😉

Asså saaaaame, han är bäst!!! ? Han var här i edinburgh i höstas (typ samtidigt som George Clooney som alla freakade ut över) och jag ba fuck Clooney. Men stötte tyvärr inte på honom ? Han postar så himla bra grejer på fb och insta och varför kan inte alla va som honom?? ?

OH MY! Måste följa!

alltså, tack för att du upplyste mig om detta! gjorde det extremt vanliga felet att döma skådisen efter hens karaktärer… hmmm, oerhört korkat gjort av mig. och du, kör bara kör! en dag kanske du springer på honom irl och då kan ju vad som helst hända 🙂

malin: händer ju ofta! speciellt om det är en bra skådis 🙂 men ja! upptäckte själv detta bara av en typ händelse. TUMHÅLLNING för att springa på honom <333

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.