2015-10-23

a brunch, a mingle and a secret café.

before the *weekend* starts, i thought i’d share with you three lovely places i’ve been to lately. they’re three kind of different from each other, but cute and quirky in their own little way.

12179173_10153642255386093_713888789_n

rainbow café. this is a secret little mini café, a not-even-a-hole-in-the-wall under the freeway on the border between soma and the mission. this is kind of an industrial area, and there isn’t much to see around here. the super organic and lovely (but expensive) grocery store rainbow grocery is just right here, and behind it this little mini tin shed café. such a gem.

12181956_10153642255351093_688928333_n 12181905_10153642255366093_271662325_n

airbnb. this, of course, isn’t just like any open café where you can stumble in, but i however had the opportunity to go to a design talk + mingle at the airbnb headquarters a while ago. such a nice office!!! and a lovely brand for that matter, who have just expanded crazy much in only like 2 years. could see myself working here (just hoping some googling airbnb staff finds and reads this post now. if so –> HEY GUYS i’m an amazing copywriter hire me)

jane

jane on fillmore. this pacific heights brunch spot i had only been to once before. that time, i had their extremely boring kale salad and was super disappointed. this monday though, axel who just moved to new york came back to sf for a short visit. me, him, josephine, lisa and her sister anna met up there for brunch. i had chia pudding and it was SO good, with berries and homemade granola. yum.

mao

här är tre olika, men fina, ställen jag sprungit in i på sistone.

rainbow café. ett hemligt litet minicafé på baksidan av en ekoaffär under motorvägen som avskiljer soma och mission. bara ett hål i en plåtlåda ungefär. så fint.

airbnb. såklart inte ett ställe man kanske bara springer in och ut i hur som helst, men jag hade iallafall chansen att hälsa på airbnbs huvudkontor. SÅ himla fint ställe. och ett så gött varumärke som utvecklats något otroligt på bara två ynka år. hade lätt velat jobba här (hej hej alla airbnbs rekryterare som hittar det här inlägget — jag är en grym copy, anställ mig!).

jane on fillmore. ett brunchställe i pacific heights. hade bara varit här en gång tidigare och åt då deras trista grönkålssallad. i måndags gav jag dem en till chans dock. axel som har flyttat till new york var här i sf och hälsade på och jag, han, josephine, lisa och hennes syster anna sågs över brunch. jag åt deras chiapudding med bär och hemgjord müsli och den var sååå god.

0

Kommentera

Måste testa Jane på Fillmore känner jag, har hört massa bra men aldrig varit där. Älskar Jane på Larkin dock (deras avocadomacka är en dröm!) och de verkar ha lite olika stil, så tips om du inte varit där.

vad kul att höra, för min del är det prick tvärtom. har dock trott det var samma typ! så tack för tipsi. pöss!

Jag önskar mej ett Rainbow Café i närheten av där jag bor. Så fint och mysigt.

öppna ett! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.