2015-10-18

anchor keeping me afloat.

Vicky_Pop25072902_MF

i thought i’d tell you about another tattoo of mine again. i’ve talked about some other ones that you can find here.

this one is a crazy, almost new school-style one. i usually only have old school tattoos and am not really into new school, but this one is kind of cool. i got it a couple of years ago from lovely cleo, who was kind of just a tattoo apprentice and someone i knew back then, but who now is a fucking SUPERSTAR with 193k followers on instagram, touring the darn world and is together with joel kinnaman. : ) her tattoo art is absolutely amazing, so make sure to check it out.

so it’s such a nice piece to have on the inside of my arm. it’s navy themed just like the rest of my sailor arm, but with a very distinct personality, BEAMING out colors and with the majestic shell and pearl underneath. it’s probably my most colorful piece and this is so cleo’s style a couple of years ago — LOTS of colors, as opposed to now when she does almost only black/white. cleo’s mind is very dreamy and artistic and she has a fantastic style. when she did this anchor, she insisted on looots of colors. she even asked if she could do the anchor pink, but i had to stop her right there, hehe.

it’s not perfect but i love it. i could have had a perfect classic flash tattoo (you know the standard ones that aren’t custom), but this one is so so unique and special and weird. and keeping me afloat.

mao
tänkte berätta om en till av mina tatueringar igen. har pratat lite om några av dem här (länk) redan, förresten.
denna är så himla galen och nästan new school. jag har vanligtvis bara old school och gillar inte riktigt new school, men den här är ändå rätt cool. jag gjorde den för några år sedan hos fantastiska cleo, som bara var typ en lärling på en studio och någon jag kände då, men som nu är en jäkla SUPERSTAR med 193 tusen followers på instagram (länk), turnerar världen över och är ihop med joel kinnaman. : ) hennes tatuerarstil är helt fantastisk, så spana in den alltså.
så det är en så najs gaddning att ha på insidan av armen. den är i sailorstil, precis som resten av min arm, men med en väldigt distinkt personlighet, bara SKRIKER ut färger och med den majestätiska musslan och pärlan under. det är den mest färgglada tatueringen jag har och detta är så cleos stil för några år sedan — MASSOR av färger. nu gör hon mest svartvitt. cleos fantasti är väldigt drömmig och konstnärlig och hon har en fantastisk stil. närhon gjorde det här ankaret insisterade hon på MASSOR av färger. hon frågade till och med om vi kunde göra ankaret rosa, men där var jag tvungen att stoppa henne, hehe.
den är inte perfekt, men jag älskar det. det kunde ha varit en perfekt mall-liknande flash-tatuering (ni vet, de som inte är custom liksom), men denna är så unik och speciell och knäpp. och den håller mig stadigt ovan vattenytan.
pc: juanita angel
0

Kommentera

Jag kikade in på Cleos insta nu och dra mig baklänges vilken talangfull människa! Snacka om att bevisa att tatueringar kan vara konst.

visst ÄR hon?? helt fantastisk.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.