2015-05-06

birthday bash!

häng med på min fredagkväll! det var då själva *födelsedagsfesten* ägde rum. fyllde ju på onsdagen men ingen vill ju festa med en torsdag hägrandes i horisonten, så fredag it was!

birthday celebration.

firade tillsammans med lisa! vi fyller år på samma dag och är ju länkar i samma jättenätverk av berghssvenskar (och övriga med såklart) här i sf, så vi slog på stort och bjöd in alla för att fira oss! här har ni min mest intensiva blick för övrigt, vsg (och! dricker fortfarande inte! grym va. håller jonaths öl när han fotar bara)

birthday celebration.

fina vikki dök upp med en jättelåda med munkar och cronuts!!! jävla stjärna <333

birthday celebration.

vi var på el rio som har en bar och en jättestor patio. lyfte man blicken från bakgården var visst ebba och sarah uppflugna i ett fönster och vinkade ner till oss? så konstigt! men snart kom de ner till baren och festade med oss resterande typ FEMTIO personer som kom <3

birthday celebration.

vikki hade även med sig såpbubblor! åh de gjorde succé. som såpbubblor alltid gör ni vet.

elrio

jag gjorde ju en gif på wills födelsedagsfest så han ville att vi gjorde en på min också. så det gjorde vi! han i skjortan med den finaste gröna färgen och jag i mitt queenigaste diadem från nelly, svart h&m-klänning med djup ryggskärning, svarta knästrumpor som ni inte ser och så vintagearmbandet som jag vill tro är chanel. samt ginger ale som sista accessoar!

birthday celebration.

fina el rio! och bästa jäkla födelsefesten. var sämst på att fota (fast också lite bra pga var social istället) men det var såå himlans mycket folk där som kom och kramades och grattade och festade och skålade. hurra för födelsedagar!

iotherw

this past friday, me and lisa celebrated both our birthdays at el rio! it was lovely, and like fifty of our friends attended, which was fab. <3!

0

Kommentera

Du ser helt fab ut och det verkar minst sagt ha varit en fin fest. Ginger Ale är för övrigt så himla gott!

anna maría: visst ÄR det! har typ precis egentligen *upptäckt* det på riktigt. och TACK din himla queen <3
lovisa: önskar prick samma!! *lika creepy*
isa: fir = mitt bästa! + tack snälla :*
chrissy: ååhh du skulle vart med!!! PUSS bästa <333

alltså när jag ser detta inlägg så äre typ nästan som att jag peppar på att se ett stjärnfall/åt något för första gången/fyllde år så jag kunde blåsa ut tårtljusen/annan gång man får önska något för då skulle jag nästan önska att vi va kompisar på redigt istället bara för på nätet!!!!!!

ok ev lite creepy kommentar men det fåru ta!

ISA

Åh, du vet sannerligen hur man firar! hurra hurra! och fan vad snygg du var kvällen till ära, cool brud <3

så HIMLA fint får ONT av längt till sf SOM JAG DÅ ALDRI VART I nä… och: wow FEMTIO pers?! omg vilken turnout! e iofs 0% förvånad att så många vill hänga me’rej på din födelsedag, du är ju bäst liksom så <3

Åååh! Ser ju ut som typ bästa sättet att fira att en levt ännu ett år! Och HEJAR SÅ MYCKET på dig med hela inte-dricka-grejen! Du är så duktig som orkar och vågar (för japp, vet ju hur jobbigt och provocerande det kan vara för andra när en väljer att avstå), puss!!!

tack snälla! för grattis men främst för nykterpepp, det är galet hur omgivningen reagerar! var ej beredd på. puss!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.