2015-04-01

15 saker du inte visste om mig. (eller kanske 14.)

glad första april! så kul på så många olika sätt. idag tänkte jag dela med mig av femton grejer ni kanske inte visste om mig (tack lovisa för inläggsönskning!) MEN eftersom det är första april aka day of pranks har jag bytt ut en av de femton sanningarna mot en lögn. tror ni ni kan klura ut vilken det är??

bilderna är förresten ett gäng fina som louise tog på mig när vi var på solpromenix genom stan härom dagen, ända borta i south park där vi hittade ett träd där solen strilade igenom så fint.

2015-03-26 14.50.32

1. jag har väldigt lätt för ansikten, men inte lika lätt för namn. det kom till exempel in en kund när jag jobbade i klädbutik som jag direkt kände igen och rekommenderade henne samma jacka hon hade provat två år tidigare (men inte köpt) eftersom den nu var på rea.

2. jag är rätt så bra på att åka snowboard, men kan knappt stå på en skateboard.

3. jag har varit högst upp i skyskrapor i tokyo och ridit genom tobaksplantage på kuba, men har aldrig varit i till exempel thailand eller kroatien.

4. tycker väldigt mycket om harry potter, men är så sjukt sjukt ointresserad av allt som har med sagan om ringen att göra.

5. ibland när jag är ute brukar jag låtsas att jag är chilenare (folk brukar ändå anta att jag är sydamerikan pga svårplacerad knepig blandning på mitt utseende) och prata spanska och säga att jag heter manuela.

Untitled-1

6. jag har hoppat fallskärm.

7. jag rökte cigaretter när jag var yngre, men har aldrig testat snus.

8. jag har inte rökt på ungefär ett och halvt år. då hade jag en ciggperiod på kanske tre månader, men var rökfri i tre år innan dess. vill aldrig mer ta i en cigarett alltså.

9. jag har inte druckit på kanske en och en halv månad. har helt ärligt inte lust att dricka anytime soon heller.

10. jag har varit köttfri i snart tio år (!! eget inlägg om detta kommer såklart). att jag inte har lust att nånsin äta kött igen kanske säger sig självt.

2015-03-26 14.51.23

11. tycker om att ha en massa svart runt ögonen, men så fort jag har någon som helst färg på läpparna ser jag ut som en fullkomlig idiot.

12. om jag springer utomhus kan jag springa rätt så himla långt, men på löpband blir jag uttråkad/trött/arg/frustrerad på nolltid. huvva.

13. jag tycker att grammatik är sjukt kul och intressant.

14. om jag inte skulle bli copywriter skulle jag helst av allt vilja prata i radio. (men det kanske kan hända ändå i och för sig)

15. tycker det är så himla kul att prata inför folk!

2015-03-26 14.49.33

iotherw

happy april’s fool! today i give to you fifteen things you might not know about me BUT since it’s april’s fools i switched one of the truths to a lie. can you guess which one? click the translation link to the right to read in english :*

0

Kommentera

Haha älskar att du gjorde en sån här april, april-twist på inlägget!

ISA

hmm.. borde det vara självklart vilken som är lögnen!? haha för jag klarar inte att klura ut det. Men gissar på grammatiken? hah.

K

Gissar på någon av cigg-sanningarna!

Harry potter, kanske? kan inte komma på att jag har läst om det i din blogg haha!

Alltså vilken svår lista!! Jag själv är likadan med HP och sagan om ringen (om din nu var sann öht) Kan inte gissa på något? Men jätteskoj att läsa!

alltså svååååårt att gissa!! Jag kanske gissar på sista…. Haha.

håller med om att det var riktigt klurigt! funderar också på om lögnen kan vara den sista, har aldrig träffat nån som säger att de gillar det (även om de kanske gör det) men däremot flera hundra (känns det som) som säger att de avskyr det. så jag sållar dig till den skaran rent intuitivt! :PPP

twinnie

jag tror spanska å manuela e påhittat.. minns inte att du kan spanska 😉

kul att höra era funderingar!! svar kommer imorrn :*

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.