2015-02-13

vinter och låtsasvinter.

jag instagrammar ju som en galning som vanligt, heter @vickys.se där och där kan man kika på alla mina äventyr i kvadrat. har plockat ut några som vi kollar lite närmare på idag bara!

1

en gång för inte så längesen fast som känns som en halv evighet sedan var jag fortfarande i oslo och vintern var en riktig vinter, en vit och kall, inte som den här som är tjugotregradig och solig. markveien var täckt av blå pölar, jag frös och gömde ansiktet i gudrun sjödéns solrossjal, glasmagasinet var täckt av stora lysande snöflingor och den ensammaste tacotrucken stod tyst på youngstorget.

2

en oslodag råkade jag på mitt finaste misstag i vardagen: bensin i vattenpöl. <3 och min gråa väg blev plötsligt som en vemodig regnbåge istället.

3

san francisco! bara sådär. var ju med jens på ocean beach som jag ju berättade om igår och regnbågen sträckte sig över stranden. vid kanten mellan kustremsan och golden gate park hängde en tsunami evacuation-skylt och så såg jag en annan fin köttskylt en annan dag.

4

har fått fullkomlig dille på neon. roxieskylten och service for the sick hittade jag på 16th street nere i mission. ø-et är faktiskt norska arkitektbyrån snøhetta som råkar ha ett av sina (nya? i guess?) kontor typ _ett_ block ifrån mig här i soma! hur sjukt.

5

fotar ju de finaste gatuglimtarna från san francisco såklart. en blank soma-fasad och så ett fint visdomsord på en ruffig vägg på väg till skolan en dag.

6

bor numera bredvid en jättegullig liten butik som är som whole foods i miniformat, och där är alla grönsaker fint uppradade, som sig bör i den här all organic-stan. och så vanligt himla svart kaffe såklart!

7

den här soliga är en lördag när jag, jens, alex och ida promenerade i helgsolen. jag lånade alex solglajjor och jens shorts som råkade matcha min bh (som att det *var meningen* liks) och sen gick vi längs haight street ner till golden gate park där vi la oss på en gräsmatta utan tröja och kastade frisbee och lyssnade på musik från mobilen som man gör när man ligger i parker och jag och ida ååhade åt prick alla hundar vi såg. <3

iotherw

 

from my insta feed lately (@vickys.se). not too long ago (although it feels like), i was in oslo where everything was wet and cold. there was a rainbow-y gas puddle on the ground and then whoop suddenly i was back in san francisco. here, i went to ocean beach (as i showed you guys yesterday), got absolutely obsessed with neon and took pics of the loveliest san francisco streets (some high-end and some rougher). i went to harvest urban market where the greens were placed perfectly and drank some black damn coffee. finally, me, alex, jens and ida went to golden gate park on a sunny tuesday. i borrowed alex’ sunglasses, jens’ shorts and we just rocked gg park with frisbee, music from out phones and said hi to all the cute dogs. <3

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.