2015-01-11

pepp pepp + *echoing myself* (video q&a pt. 2)

söndagshej och hurra!

tack för fina responsen i olika kanaler som jag fått på min medverkan i podcasten källan härom dagen när jag babblade om san francisco, berghs och arbetsprov. avsnittet finns såklart kvar att lyssna på, antingen i podcastappen eller direkt i webbläsaren här.

och! den andra grejen. för ganska så LÄNGESEN nu hade jag en frågestund här på bloggi; jag delade upp frågorna i två delar i videoform men postade bara en. del två hade nämligen med skola och berghs att göra, så jag väntade tills källan-avsnittet skulle komma ut först så jag inte skulle upprepa mig själv så mycket. men så att ni som frågade faktiskt ska få svaren på just era skol- och berghsfrågor så tänkte jag eka mig själv litegrann ändå. så den andra videodelen av svaren kommer, om än lite sent, här:

ut och njut av söndagen nu, och fråga SÅKLART mer om ni undrar nåt mer kring skola, arbetsprov, högskolepoäng eller vad min favoritfärg är för den delen med. PUSS och tack för att ni peppar och kommenterar. sluta aldrig!

iotherw

 

part two from a q&a a while ago. in swedish, sorry!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.