2014-12-04

andra decembrar.

2011.

DSC00485 christmas lunch. pontus de wolfe @ pub.

i december för tre år sedan lämnade jag frankrike efter min första termin där och återvände till stockholm där jag åt traditionell jullunch hemma hos joanna; hon är polsk precis som jag och vi mindes julsmakerna. och dan före dopparedan insöp jag pontus ljuva stämma och laddade på med lugn inför julen.

2012.

christmas party. little vintage lover fair. christmas market. christmas.

året efter hade vi stor julfest på min högskola och jag klädde upp mig i guld och svart. jag gick på little vintage lover fair och det var så kallt så kallt den vintern. precis som varje år (iallafall de åren jag är i sverige) gick jag och katrin på stortorgets julmarknad och beundrade vackra dekorerade äpplen, och så åt jag lunch med joel en dag och kollade på nk:s julskyltning.

2013.

good-bye party. DSC01145 nyår

förra året hade jag en liten hejdå nu flyttar jag till usa-tillställning på söder i mitten på december. skulle ju flytta först i slutet av januari, men skulle ju som vanligt vara i oslo över jul och nyår och sen flyta därifrån, så jag fick säga hejdå redan då. och så flög jag till norge! väl där återförenades jag äntligen med min bästa partner in crime, toffe, och vi firade nyår (och hans födelsedag) med spel, sangria, utemiddag och kramar under fyrverkerierna.

iotherw

 

three previous decembers. in 2011, i was in south of france where i was living at the time. went home over christmas and ate christmas lunch with joanna and listened to pontus playing. in 2012, it was suuuch a cold winter. i went to a christmas party dressed in black and gold and went to the market with katrin (as we always try to do, when i’m in sweden at least). last year, i had a little goodbye-thing since i was moving away from stockholm to san francisco. but first: christmas and new year’s in oslo! reunited with christoffer (one of my best people) and we celebrated new year’s/his birthday under the fireworks.

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.