2014-11-02

i väskan (nu och då).

nu var det en liten stund sedan vi dök ner och kollade i väskan. tänkte att vi gör det, men först spolar vi tillbaka tiden till några andra väskkollargånger:

SONY DSC

sommaren 2011 såg det ut såhär. hade min drömmigaste och dyraste plånbok från marc jacobs som blev stulen senare. var så HIMLA ledsen. i övrigt ipod när man fortfarande använde det, pastelligt svalparaply från h&m och världens mest godispyntade mobil som jag har fixat i tokyo sommaren innan.

SONY DSC

ett halvår senare. här hade min plånbok blivit stulen och jag hade tröstshoppat ett marc-paraply istället. bling-telefonen hängde med, solglasögon från e&e och kløver vaseline som jag egentligen aldrig använde.

feb13

våren 2013 pluggade jag i västerås och hade således skolsupplies i väskan varje dag. minispegeln från en loppis i nice hade letat sig in i väskan också. samt extra white som jag konsumerade (och fortfarande gör) ca ett paket om dagen.

SONY DSC

februari i år! hade precis flyttat till san francisco hade en svensk och en amerikansk telefon i väskan tillsammans med skolprylar och vanliga gamla tiger of sweden-plånkan.

in my bag.

såhär ser det ut nu!

in my bag.

datorn är med nästan varje dag och får bo i ett turkosskrikigt marc jacobs-fodral. pluggar bland annat art direction nu så det blir mycket datorjobb. pennskrin pga skriver fortfarande analogt också, telefon pga livsnödvändighet och lillspegeln från frankrike. i väskan kan man även hitta ett plommoncerat som jag fått från ida. det rosa är en pepparsprej (!). louise är så himla omtänksam och bara här du måste bära runt på denna varsågod.

in my bag.

kalendern är samma typ som jag haft i många år som man kan byta framsida på. superman känns rimlig just nu. måste dock köpa en ny snart pga SNART NYTT ÅR? ska gå på spaning snart. anteckningsboken kommer från søstrene grene i oslo och är olinjerad och precis lagom tunn.

in my bag.

solglasögon är essentiellt när man bor i kalifornien. jag skiftar mellan ett par pilot och dessa perfekta från marc jacobs. hörlurar måste man ju ha (knyter alltid ihop dem såhär pga pedant) och så nycklar är ju bra att ha. nyckelringen ser ut som en motellnyckel vilket jag tycker är helt strålande. kassakillen på min matbutik blev helt begeistrad av den och inspekterade den i en hel minut typ.

in my bag.

och väskan är denna för det mesta. skogsgrön i gedigen canvas och bra storkek. också från marc jacobs och ursäkta att jag tjatar så förbannat om detta märket men jag BRINNER seriöst för exakt varje liten pryl de skapar nästan så då får det bli så faktiskt. <3

iotherw

 

in my bag! then and now.

0

Kommentera

Jisses jag borde verkligen röja i mina väskor inser jag nu…. Badar i kvitton anno 2011.

åh vad deppigt att få sin väska/plånbok stulen. Jag hade blivit SÅ depp eftersom jag (ytligt nog) ÄLSKAR min plånbok. Mest för att minnen sitter i de mest märkliga tingen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.