2014-10-13

som på vuxendagis.

the exploratorium.

just det! måste ju berätta om en dag för ett tag sedan som jag aldrig berättade om. men bättre sent än aldrig.

the exploratorium.

vi var nämligen ett gäng som skulle till the exploratorium, som är som san franciscos tom tits ungefär. precis som när vi var på cal academy så har det här stället också sen-öppet på torsdagar med vinmingel och sådär. så vi knatade ner mot vattnet där exploratoriet ligger och passade på att spana på skulpturen vid fina bay bridge.

the exploratorium.

och så gick vi in! möttes i ingången av det här häftiga. magnetisk svart sand. fastnade här länge. hehe.

the exploratorium.

jag och louise körde en sån där dubbelspegel med spegel och hål om vartannat. såhär crazy skulle vi se ut om man slog ihop oss alltså. hmm.

the exploratorium.

såhär ser det ut där inne! jättestort och med hundratals små stationer med *experiment*. detta + vin = vuxendagis. ni fattar.

the exploratorium.

kollade hur mitt skelett såg ut! eller kanske inte på riktigt just mitt men coolt ändå ju. och alltså ja jag vet att jag har mobilen klistrad i handen 24/7 och här är ett bildbevis men det är nödvändigt ju.

the exploratorium.

även alex, johan, jens och frida var där med oss! här kör killarna backstreet boys-pose i värmekameran.

the exploratorium.

jag och jens gick in i ett rum utan färg (!?) och poserade i en lustiga huset-spegel. vilken fördelaktig spegel som gör mig ännu kortare än vad jag redan är va. aaaa. mmmm. nej.

the exploratorium.

hej kompisar!! jag och mina flerfärgade skuggor hälsar.

the exploratorium.

kolla det här!!! det är san francisco i tandpetare! alltså. trettiosju år tog det bara att göra denna?! orkar ej folks hjärnor ibland alltså. <3

the exploratorium.

*science fiction*

2014-10-02 19.37.55

den här bilden som louise tog på mig får avsluta inlägget. jag, alex, frida och johan fortsatte kvällen på ett hustak (usas bästa grej) med ben&jerry’s (eller ja detta kan iofs också vara usas bästa grej) och högljudda politiska diskussioner över en sf skyline mitt i natten.

iotherw

 

an event i forget to tell you about! a while ago, me, louise, alex, johan, jens and frida went to the exploratorium here in san francisco. on thursdays they are open late and have a bar – in other words, like a kindergarden for adults. we tried out lots of experiments, tried to fool the laws of nature (and failed) and saw some insane toothpick art (which took 37 years to complete ..). me, alex, johan and frida continued the night on a rooftop with whiskey and ben&jerry’s. fun fun fun.

0

Kommentera

näää såpass avis!!!! precis allt fick mig att ba ”wooow” tack för att du visade! det bästa/värsta är nog tandpetarstaden. ASSÅ FÅR HUVUDVÄRK 37 _ÅR_??? orkar inte.

näst sista bilden kollade jag på i fem min, så fin!!

Vilket grymt ställe alltså!

sandra

Åh shit, vilket ställe alltså! Näst-sista bilden <3

Vilken plats! Spännande vackert! Och du <3 Så vacker. De två sista är to die for. Så fin.

Alltså. Jag vill åka dit nu nu nu! Tandpetarstaden, så fantastisk!

Pingback: 10 dagar | Hej!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.