2014-02-07

i väskan.

SONY DSC

växlar lite mellan denna läderväska och den här trasiga tygkassen i väskväg just nu. har haft den här så himla mycket så den håller på att gå sönder, men älskar sugarskull- och old school-motivet. den kommer från grymma fuldesign som skickar med olikfärgad tråd så man kan sy på lite färg på sin kasse när man beställer den.

hur som helst, vänder man upp och ner på den, hittar man ungefär det här:

SONY DSC

det ljusblåa är en anteckningsbok från wild and wolf som jag fått från min fina chef. all of these words and all of the pictures and these small scraps of purpose and intention and dreams will walk along side of me and keep me company on this my great journey and will serve to remind me to savour all my days spent upon this earth står det på. <3

skissblock till skolan, almanacka och pennskrin. marc jacobs-solglasögon, plommoncerat som ida gav mig i julklapp, plånbok och dubbla mobiler (svensk låst och amerikansk, heh. ska ordna det där så småningon, svårt med en vardag utan iphone).

 

iotherw

in my sugar skull tote, one can find a cute light blue note book, journal, sketchbook and lots of pens. double cellphones, shades, lip balm and wallet. yup!

0

Kommentera

tack du fino <3<3
älskar almanackan!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.