2014-01-13

SAN FRANCISCO.

vet ni!! idag är dagen då jag flyttar över till san francisco. overkligt. vi får väl se hur det kommer vara med internet närmaste dagarna, men jag skriver ju så fort jag kan. idag tar vi en reselista som jag hittat hos elsa.

SONY DSC

vart ska du resa?
san francisco.

hur länge ska du vara borta?
vet inte riktigt. kanske hela tre år! men jag börjar med en termin, januari till maj.

hur bestämde du dig för att åka dit?
kom in på berghs som skickar iväg mig dit : )

när bokade du biljetten?
i mitten på november ungefär.

SONY DSC

vad ska du göra allra allra först?
krama mina fina vänner och numera även sambos jonath och carl-hampus på flygplatsen!

var kommer du bo?
vet inte exakt än, men första veckorna bor vi i fina nob hill!

hur ser det ut där?
så som man tänker att san francisco ser ut, med branta backar och spårvagnar. <3

vad gör du första kvällen?
high five-ar, slänger av mig väskorna, duschar och kanske peppar nya livet med en öl.

SONY DSC

vart äter du din första frukost?
säkert på första bästa café runt hörnet, i tron om att det är jättefint och hemligt, och så kommer det visa sig sen att det är typ en trist kedja men det kommer vara okej eftersom solen skiner och man har solglasögon.

vad ser du fram emot?
solen.
dumpa min vinterjacka.
bo med två fina killar.
san francisco-backarna.
plugga master i reklam.
upptäcka en ny stad.

vilka ska du träffa där?
ett helt gäng från min klass på berghs och så en massa nya människor såklart!

hur var det första gången du åkte hit?
aldrig varit där!

SONY DSC

när exakt blev du kär i stan?
nu, innan jag ens varit där ju. <3

vad kommer du hem med den här gången?
massor av nya onödiga kläder delvis, men mest en bit av en ny stad i hjärtat som kedjat sig fast.

vad vill du lämna kvar?
stress och vinterkalla fingrar.

när åker du?
exakt nu.

SONY DSC

iotherw

moving to san francisco today. <33333

0

Kommentera

SF är fantastiskt!! gud så pirr-kul!

Det känns som om jag valde ett perfekt tillfälle att börja följa din blogg. Det ska bli så spännande att se vad du hittar på – dina bilder inspirerar mig redan nu så jag hoppas att det blir ännu lite bättre när du flyttar! Heja!

Alltså, LIVET! Ska bli så jäkla kul att få följa dig där borta! Puss och lycka till!

jag är så taggad på dina vägnar, vicky!!! <3 ååå vad jag ser fram emot att följa med. god tur fra gardermoen;-)

Så spännande! Hoppas du/ni får det fint därborta!

VI ÄLSKAR SAN FRANCISCO! Alltså verkligen! Vi var där under en långhelg i början på vår kaliforniaroadtrip för något år sedan, och vi hoppas fortfarande på att hitta en lucka i livet för att åka dit och bo en sväng! Ser fram emot mängder av finfina bilder, du med dina fotoskills kommer lätt tillverka landets fräsigaste blogginlägg framöver!

Så spännande! Det ska bli alla tiders att se dina bilder därifrån. San Francisco är ju en sån där stad man nån gång vill åka till!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.