2013-12-16

lucka 16: berätta om det bästa köpet i ditt liv.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

en resa kanske inte är den sortens köp som emily avser i den här kalenderluckan, men eftersom jag faktiskt köpt den så tar jag det också. jo, som ni nog vet var jag och backpackade i karibien ensam i somras. jag åkte new york – mexico – kuba – jamaica – bahamas – miami och det var kanske det bästa jag gjort i mitt liv. såg så mycket fascinerande och vackert och mötte så himla många fantastiska människor – säkert mest just för att jag reste själv. hade dessutom sån himla tur, för jag blev inte utsatt för nåt brott, inga flyg krånglade, blev inte sjuk eller bestulen och allt var bara helt lovely. en drömmånad alltså.

iotherw

best buy of my life: this summer when i backpacked in the caribbean on my own. i went to new york, mexico, cuba, jamaica, the bahamas and miami and it was just so so lovely. i saw so much and met so many wonderful people. <3

0

Kommentera

den där resan är så grym och beundransvärd! (får en fråga hur mycket allt gick på? jag är sugen på att göra något liknande om något halvår…)

lovisa: alla flyg och så blev typ 23k (?) totalt, då inkl 8 dagars-turen på kuba. sen minns jag inte vad jag hade att leva för, kanske ca samma ungefär? hoppas du får till nån grym resa du med!!

Men JA! Mitt bästa köp är helt klart min långresa jag gjorde. Så himla värt på alla plan. En livsinvestering.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.